USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пропаганда ЗМІ: похвала – Порошенку, критика – Парламенту і Уряду

23 Липня 2017 13:08
Рівень довіри до президента Петра Порошенка складає усього 14%, незважаючи на теплу телеванну ЗМІ. Картинка у телевізорі завжди програє реальності.

Журналіст НВ Крістіна Бердинських в ефірі 24 Каналу розповідає, як найпопулярніші телеканали України висвітлюють діяльність голови держави.

Проаналізувавши висвітлення роботи Порошенка в ЗМІ з вересня 2016 по травень 2017 року, журналісти підрахували, що за цей час його ім’я згадували більше 450 разів, і лише 26 висловлювань натякають на негатив – в ефірі не більше 6% критики президента.

Деталі – у сюжеті.



Раніше політолог Дмитро Корнійчук розповів, як за задумом політтехнологів Банкової, Порошенко мав би пропіаритись на темі недоторканності - а саме, звинуватити парламент у провалі з проведенням реформ та побудувати на цьому свою президентську кампанію. Однак політичні опоненти Петра Порошенка забрали у чинного президента технологію піару на темі зняття депутатської недоторканності - 19 липня у Раді зареєстрували законопроект про скасування депутатської недоторканності. У списку ініціаторів законопроекту – 158 народних депутатів. Зокрема, заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, перший віце-спікер Ірина Геращенко, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus