USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як контрабандисти заробляють на кордоні. Секретні матеріали з «Устилуга»

26 Квітня 2017 17:39
На телеканалі «1+1» у програмі «Секретні матеріали» вийшов сюжет про контрабанду на українсько-польському кордоні, а саме – на «Устилузі».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини у випусках проекту «Соромлюсь запитати» розповідало про черги та «договірняки» на «Устилузі».

Журналісти «1+1» на прикладі Володимира-Волинського показали, як у прикордонних містечках працює схема перевезення контрабандних товарів до Польщі.

“З Володимира-Волинського через кожні 30-40 хвилин відправляються автобуси. Близько тисячі людей за добу перевозять на собі в Польщу біля двох-трьох тисяч блоків цигарок “, – розповідають журналісти.

На автостанціях цих автобусів ніхто не бачив – це спеціальні рейси для контрабандистів. Згідно зі схемою, в кожному з таких автобусі є один пасажир, який бере весь штраф на себе.

При цьому контрабанда сигарет – лише частина афер, які провертають на українсько-польському кордоні.

Деталі – у сюжеті.
Своєю чергою, Волинська митниця ДФС відреагувала на поширену інформацію й повідомила, що таке трактування не відповідає дійсності. Так, у своїй заяві прес-служба митниці наголосила, що згідно постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2012 № 45 та розділу 12 Митного Кодексу України громадяни, які перетинають митний кордон, мають законне право перевозити дозволену кількість таких виробів. Водночас митники запевняють, що спроби незаконного провезення таких товарів постійно виявляються працівниками митниці, а щодо порушників застосовуються передбачені законодавством України санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
кактус Показати IP 26 Квітня 2017 19:20
І цього влада і правоохоронці не знають? А Гунчик їздить туди і прийоми громадян влаштовує і тих контрабандистів ублажає? Спецназ туди треба і розігнати всіх тих "діячів"!!!
ТТ Показати IP 26 Квітня 2017 20:29
спецназ хай розжене Верховну Раду, а не людей, яких ця ВРада загнала в Грубешів
777 до ТТ Показати IP 26 Квітня 2017 22:13
Якщо Ви навіть і дасте контрабандистам роботу - працювати вони не будуть все-одно. Вже не ті мізки та стиль життя. Це вже не українці...
Zz до 777 Показати IP 26 Квітня 2017 23:21
Це як-раз і є українці - і ср..ти вони хтіли на закони, податки і всю ту державну туфту. Держава - ворог українця! Надурити державу - велике геройство, що морально підтримується суспільством. Влада - козли! Нород, що породив цю владу - святий (не винуватий, ніколи не помиляється, всі війни виграє, всі солдати - герої, особливо ті, що втікли зі своїх бойових позицій і так до нескінченності). Винуватий в усьому Порошенко (жиди, кацапи, ляхи, чиновники, багатії, сильно розумні...). Вини з'їли наше сало. Тому ми МУСИМО займатись контрабандою. А на заводі хай син Порошенка (Гунчика, Палиці...) працює за таку зарплату. Якось так.
Анонім Показати IP 26 Квітня 2017 22:26
На відео кум короля пальонки Петра нестерука відповідальний з продажу на устилузі ягодині угринові пальоноі горілки клуб водка пан Гук і магазин зодіак засвітився який цією пальонкою торгує там ще є магазини Максим які тримає Гук ходить з митниками там обнімається
51 омбр(позор) Показати IP 26 Квітня 2017 22:33
Нехай краще показують Конче -Заспи, з приватизованими річками ,лісами,болотами і повітряними просторами.Приїхало якесь російськомовне ху..ло з Києва і має розказувати ,як нам жити,і що робити . Їдьте в Харьков до Кернеса він вас бистро пошле куда надо.
Анонім до 51 омбр(позор) Показати IP 27 Квітня 2017 00:34
Правильно! В нас тут Волинська тютюнова республіка, а не якась там Україна. І армія є своя і столиця в Любомлі. Союзники - Об'єднана бурштинова республіка і вільне місто Сміттеберг. Вороги ті самі, що і завжди - Порошенко, жиди, москалі, ляхи, чиновники, багатії, а ще російськомовні харків'яни, бо сильно розумні.
Олександр до 51 омбр(позор) Показати IP 27 Квітня 2017 18:55
Ооооо. Володимир обізвався... Податків ніхто не платить. Конрабас возить 70% міста. А за те - всі розумашки: "доріг немає", "що мені та держава дала?", "Кончезаспа"... На будинок Саганюка, Юнака, Ковальчука, Чапи, Кучмана і решту, хто біля митниці пасеться подивись....
шок Показати IP 27 Квітня 2017 08:51
777- все правильно!!!!! zzz і Анонім до 51 омбр(позор) ви диб...ли, ніх..я робити не хочете а винні в цьому всі окрім вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus