USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як Порошенко торгує російськими автомобілями

16 Грудня 2017 16:03
Масштаби брехні з вуст влади навколо відносин з країною, яка напала на нас вражають.

Нам показують санкційні списки, блокують доступ до російських соціальних мереж і закликають бойкотувати продукцію з логотипом РФ, а влада тим часом з-під поли веде великомасштабну торгівлю з окупантом.

Про це пише на своєму сайті журналіст, редактор програми «Гроші» Олександр Дубніський.

«Я вже писав про те, що партнер Порошенка по корпорації «БОГДАН» Олег Свинарчук-Гладковський, за сумісництвом перший заступник секретаря РНБО України має свій автомобільний бізнес в Росії, примудряючись, будучи членом РНБО, активно працювати навіть в окупованому Росією Криму.

Та що говорити про партнера Президента, якщо Петро Олексійович в питанні співпраці з Російським окупантом сам задає тон правильних і прибуткових відносин, продовжуючи активно заробляти на російському заводі Рошен», - зазначає журналіст.

У минулому році Путін особисто підтвердив успішність і прибутковість фабрики Порошенко в Липецьку, відзначивши Петра Олексійовича як важливого інвестора для Росії.
Гарант не залишився в боргу перед В.В., і за такі теплі слова, в якості подяки, став нишком допомагати вже його компаніям заробляти в Україні. Не вірите? Ось вам доказ.

Корпорація «Богдан», структурним підрозділом якої є «Богдан Авто Холдинг» через свою компанію «ХЮНДАЙ МОТОР УКРАЇНА» є дистриб'ютором компанії Hyundai в Україні.

Нещодавно, йдеться на сайті, у рамках, так би мовити, співпраці і взаємодопомоги з владою РФ ця компанія стала імпортувати в Україну і реалізовувати нам з вами продукцію російського заводу Хюндай, який в 2010 році особисто відкривав Путін. З його слів, це підприємство – одне з ключових в РФ.

Тобто, компанія фактичним власником якої є Президент і перший заступник секретаря РНБО допомагає підприємству країни, з якої ми воюємо, заробляти в Україні гроші і виводити їх в Росію.

«Купили б ви таку машину, дізнавшись про це? Думаю, що ні.

Саме тому "Богдан Авто Холдинг" ретельно приховує те, що автомобілі вироблені в Росії, адже в салонах машини стоять під виглядом автомобілів, вироблених в Чехії і ви купуєте нібито чистого європейця.
Хоча на маркуванні самих авто стоїть маркування заводу в РФ. Різницю відчуваєте?
Чому Петро Олексійович соромиться відкрито торгувати російською продукцією ще й підприємства, яке так важливо для Путіна, мені не зрозуміло», зазначає Дубінський.

«Думаю, що йому слід було б так само, як і В.В. відкрито підтримати свого колегу назвавши його важливим інвестором і партнером, а не приторговувати його товаром з-під поли.

Це принаймні було б чесно по відношенню до нас: «Так, я веду справи з Росією, і це моя позиція!»

Так що тепер шановні автолюбителі, купуючи автомобілі Хюндай в автосалонах Петра Олексійовича, ви допомагаєте забезпечувати Росію робочими місцями і поповнюєте бюджет країни агресора.

А в найближчих інтерв'ю, хто-зна, може за результатами такого успішного співробітництва Путін знову похвалить Петра Олексійовича. Для нього це важливо», - підсумував журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Макс Показати IP 16 Грудня 2017 16:58
А чем вам российская сборка не нравиться? Нормально собирают, на том же оборудовании. В бытовой технике наоброт сейчас все ищут российскую сборку, ибо качественнее винты затянуты. ВН от вас так и несет руссофобством
корінний лучанин до Макс Показати IP 16 Грудня 2017 22:17
Сомнневался,что брать,КИА ИЛИ ХУНДАЙ. Сомнения отпали-однозначно ХУНДАЙ.
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 16 Грудня 2017 17:07
От сволота!
ігор луцький Показати IP 16 Грудня 2017 18:53
Так вот чому проти євроблях організовали таку компанію на державному рівні і все робиться для того ,щоб українці не мали права придбати і дешево розмитнити вживаний автомобіль!?.Слава Україні!
11 Показати IP 16 Грудня 2017 19:00
Да п*фіг головне безвіз. Європа пишатися нами вони наші .
Андрій Показати IP 16 Грудня 2017 20:45
То тільки Акценти/Соляріси в росії зібрані. Елантри, Сонати, іх35 і ін. - або в Кореї, або в Словаччині. Кіа - теж в Словаччині. Тому всі Хюндаї - російські - то неправда.
водій Показати IP 16 Грудня 2017 22:42
Внесіть в санкційний список VW. SKODA. TOYOTA. FORD. SAMSUNG та LG за виробництво в Росії, та заведіть кримінал на тих, хто цим торгує...
водій Показати IP 16 Грудня 2017 22:45
P.S. Мізків не хватає зацікавити ІНВЕСТОРА тут, в Україні
Bomba Показати IP 18 Грудня 2017 01:21
Барига цука! Коли вжe нажирeться!
ВВ Показати IP 19 Грудня 2017 10:23
Це складне питання, але я думаю, що потрібно таке бойкотувати. Це буде дійсно вірним рішенням. І можна перебитися таким товаром, або знайти НЕ російського якісного конкурента. Нація ми чи х?єнзнащо!?
Ко Показати IP 20 Грудня 2017 05:03
Перший ворог України - Порошенко! Шкода, що країною управляють ті, яким плювати на неї((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus