USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Lords of the Sound кличе лучан на великий святковий концерт «Love Story»

11 Лютого 2020 11:56
Оркестр Lords of the Sound презентує в Луцьку до Дня всіх закоханих святкову програму «Love Story». Концерт відбудеться 13 лютого о 19:00 у РЦ Промінь.

«Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій. Тож Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!» - зазначають організатори.

Традиційно найвідоміший український оркестр буде пестити слух лучан мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting тощо. А також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та інші.

А особливим дарунком для закоханих стане спеціальна частина шоу - GOLDEN ROMANTIC HITS! Бурхливими емоціями у цей вечір наповнятимуть також майстерні вокалісти: Маргарита Мелешко та Ярослав Радіоненко.

Подаруйте своїм коханим половинкам свято ніжності та найщиріших почуттів разом із оркестром Lords of the Sound у програмі «Love Story».

Квитки можна придбати онлайн:

- https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/lords-of-the-sound-love-story-2020-02-13

- https://lutsk.karabas.com/ua/lords-of-the-sound-love-story-16

У Луцьку можна купити квитки тут:

- каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ "Промінь" (проспект Президента Грушевського, 2);

- каса Драмтеатру (Театральний майдан, 2).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus