USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Lutsk Food Fest кличе на «Розмови зі смаком»

27 Квітня 2017 16:33
П’ятий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest» підготував не тільки смачні новинки, але й оригінальні формати дозвілля. 6-7 травня у стінах замку Любарта лучани та гості міста зможуть провести час цікаво та зі смаком.

«Lutsk Food Fest» не перестає дивувати своїх гостей. На п’ятий фестиваль організатори підготували новинку – зону інтелектуального відпочинку «Розмови зі смаком».

Усі охочі матимуть змогу в невимушеній атмосфері познайомитися з тонкощами поєднання смаків, споживання вина, побувати за лаштунками відомих торгових марок, дізнатися секрети унікальних рецептів від шеф-поварів та навчитися отримувати задоволення як від споживання їжі, так і від її приготування, зазначають організатори.

Щодня на фестивалі, з 12.00 до 15.00, - нові спікери, поради та унікальні знайомства та смачна інформація.

Тож поціновувачів апетитного та змістовного дозвілля чекають 6 та 7 травня у замку Любарта на «LutskFoodFest. Морський вікенд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 27 Квітня 2017 16:54
Кому війна а кому обжорство...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus