USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

The HARDKISS везе до Луцька «Залізну ластівку»

26 Лютого 2019 08:44
Український музичний гурт The HARDKISS везе до Луцька свій третій студійний альбом «Залізна ластівка».

За словами учасників гурту The HARDKISS, «Залізна ластівка» – це і космічний корабель, який тримає чіткий курс, і водночас образ жінки. Фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна порівнює платівку з цілісним коконом, у якому панує своя атмосфера. Лірика стане інтимнішою, звучання треків більш електронним, а більша частина матеріалу буде українською. Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе, - кажуть організатори.

Робота над альбом тривала понад два роки.

13 березня лучани та гості міста можуть поринути в космос та насолодитися справжньою українською музикою разом із The HARDKISS. Концерт відбудеться у РЦ Промінь. Початок – о 19.00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus