USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вже завтра «Без Обмежень» презентують у Луцьку новий альбом

17 Травня 2018 14:56
Гурт «Без обмежень» відправився у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому «Буду з тобою!». У Луцьку концерт відбудеться 18 травня о 19:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Це нового альбому увійшло 8 треків, зокрема і кавер-версiя однієї з найромантичніших пісень маестро Миколи Мозгового «Кохана». Саунд-продюсер платiвки Артур Данієлян.

Трек-лист альбому: «Листопад», «Буду з тобою!», «Хочеш», «Моя країна», «Воля», «Хто я», «До небес» та «Кохана» (М Мозговий).

Крім пісень з альбому, музиканти виконають улюблені пісні з трьох студійних альбомів – «UNDERGROUND» (2007 рік), «ДИХАЮ ТОБОЮ» (2015 рік) та “5 хвилин” (2017 рік).


«Без обмежень» – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах гурту кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.


«Кожен виступ «Без обмежень» – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу», - зазначають організатори.


Вартість квитків стартує від 100 грн, вони вже є у продажу.

Придбати квитки можна:

- В касі драмтеатру (м. Луцьк, Театральний майдан, 1).

- На сайті kasa.in.ua

- Бар П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі 17).

Більш детальну інформацію щодо концерту можна знайти на сторінці гурту у Фейсбук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 17 Травня 2018 16:29
Я не іду!!!
жесть Показати IP 17 Травня 2018 22:23
що це взагалі таке?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus