USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фестиваль громадської активності «uCRAZYans» – знову у Луцьку

6 Жовтня 2018 17:58
У Луцьку цьогоріч знову відбудеться фестиваль громадської активності «uCRAZYans».

Про це повідомляють організатори.

"Разом з Вами не менше 15 шалених громадських організацій Волині будуть виробляти мільйони кілобайт позитиву, при чому все у енергозберігаючому режимі. Не зрозуміли як це?! – Тоді чекаємо на Вас вже 7 жовтня на театральному майдані міста. Розкажемо та покажемо як бути "енергійними та ефективними водночас", - закликають організатори.

Команда Волинського Інституту Права та активних громадських організацій Волині представлятимуть свої організації у форматі креативного музею. Крім музею, працюватиме дитяча зона, зона лекторію та зона вимірювання пульсу. «Громадський пульс: Волинський вимір» - саме під таким гаслом 7 жовтня Луцьк зустрічатиме «uCRAZYans». Фестиваль розпочнеться об 11 на Театральному майдані міста.

Родзинкою фестивалю стане показ відеороликів про активні громадські організації Волині. Усім ГО, які бажають, щоб саме їх організація стала героєм одного з п’ятнадцяти відеороликів, потрібно заповнити анкету.

На основі усіх анкет, конкурсна комісія відбере п'ятнадцять найактивніших волинських громадських організацій. Саме відеоролики про їх роботу та їх команду будуть показані лучанам та гостям міста під час фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus