USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан кличуть на «Фестиваль національної кухні»

5 Вересня 2017 15:26
П’ятий «Фестиваль національної кухні» організовують 17 вересня у Центральному парку міста Луцька.

У рамках фестивалю відбуватиметься безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від відомих волинян, змагання серед закладів харчування Волині на кращі страви, ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, «Свято молока», «Свято хліба», козацькі розваги, та святкова концертна програма за участі відомих артистів та творчих колективів.

На фестивалі будуть представлені більше 30 різних українських страв від кращих виробників та закладів харчування Волині і не тільки.

Також на гостей чекає безкоштовне частування українськими стравами, а саме: 1000 порцій вареників від ТМ Лімо, а також 150 літрів свіжозвареного борщу. Серед глядачів буде розіграно багато цінних подарунків від партнерів свята.

Вхід на фестиваль вільний.

Організатор фестивалю: Громадська організація «Volfest».

Деталі про захід можна дізнатися на офіційній сторінці фестивалю або у Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus