USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучан запрошують на виставку про незалежне мистецтво Івано-Франківська

6 Лютого 2019 13:45
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (МСУМК) відбудеться відкриття виставки «Індивідуальні артикуляції» - незалежне мистецтво Івано-Франківська.

Під твори мистецтва буде віддано весь другий поверх МСУМК, інформують організатори.

До слова, цьогоріч МСУМК розпочинає великий мистецький проект-дослідження «ГЕНЕЗА», що складатиметься з окремих великих кураторських проектів, які досліджуватимуть творчі угрупування, напрямки та окремі унікальні явища в українському мистецтві.

«Залучення кураторів та мистецьких інституцій дасть нам змогу об’єктивно фіксувати та описувати розвиток українського сучасного мистецтва», – зазначають мистецтвознавці музею.

Проект передбачає крім експонування самих творів також обговорення, дискусії, лекції та випуск серії дослідницьких матеріалів.

Усіх охочих запрошують 6 лютого о 17.00 за адресою м. Луцьк, вул. Карбишева, 1 КРЦ “Адреналін Сіті”. Вхід вільний!
Довідково:

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків знаходиться у місті Луцьку, на території Культурно-розважального центру “Адреналін Сіті”.

Загальна площа першої черги музейного комплексу становить близько 5 000 кв. м і містить низку виставкових залів. Площа постійної експозиції займає 3000 кв. м.

Музей Корсаків створений з метою розвитку духовності нації, пропагування українського мистецтва у світі шляхом презентації яскравих творчих здобутків художньої культури XX століття, знайомства відвідувачів з сучасним мистецтвом через авторські проекти, інсталяції, перформанси.

Фундатором та натхненником створення першого в Україні світового рівня музею сучасного українського мистецтва стала родина Корсаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus