USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Містично-еротична «Химерна Мессаліна» у Луцьку

16 Червня 2017 10:48
Прем’єра містично-еротичної трагедії на дві дії «Химерна Мессаліна» Неди Нежданої відбудеться у Луцьку.

Древній імператорський Рим. Кривава епоха, коли людське життя цінувалося не більше, ніж пісок під ногами гладіатора. Роль жінки - це роль рабині, служниці, дружини... Роль імператриці, навіть мудрої і видатної - це все одно роль другорядна, - слабкої жінки за спиною чоловіка.

От тільки Мессаліна - не пішак у "світі чоловіків". Вона зважилася вести свою гру - боротися за своє право вибору, право рівності і право любові. І нехай її методи - не найдостойніші, але ж навколо панують дикі звірі у людській подобі, небезпечні інтриги і магія древніх богів... А найбільші вороги – темні тіні власного «я», які намагаються підкорити, знищити в людині людину. Мессаліна ставить на карту все, адже "Свобода - це така річ, яку кожен добуває для себе сам". Химерна і стихійна, як сама жіноча природа. Для когось - владна імператриця, для когось - найвидатніша в історії розпусниця, але насамперед - жінка у боротьбі за своє щастя...

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка запрошує усіх охочих 16 червня о 18.00 годині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мопасан Показати IP 17 Червня 2017 11:23
пора ставити порно вистави можливо підуть глядачі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus