USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Вже сьогодні Олег Винник подарує лучанам феєричне шоу

7 Червня 2019 11:22
Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency» обіцяє лучанам запальне концертне літо, яке розпочнеться з суперконцерту Олега Винника на «Іподромі» (Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки) 7 червня.

На відвідувачів очікує маса емоцій та презентація нової концертної програми артиста під назвою «Роксолана», розповідають організатори.

Сет-лист складається з гарячих хітів виконавця і абсолютно нових авторських композицій. А заголовна пісня турне «Роксолана», написана ще в 2005 році і знайома шанувальникам творчості Винника по третьому студійному альбому музиканта, прозвучить в раніше невідомій інтерпретації, в первісному її варіанті.

Концерти Олега Винника – це завжди феєричне шоу, яке супроводжується якісним світлом, звуком, грандіозними спецефектами і унікальним вражаючим віджеїнгом. На глядачів чекає маса позитивних емоцій і тепла душевна атмосфера, - повідомляють організатори.

Квитки, дуже швидко розкуповуються, тому не зволікайте. Придбати їх можна за координатами : Бар «П’ятниця» (м. Луцьк, проспект Волі, 17) +38 099 966 1371 (Адміністратор бару).

Детальніше про подію можна дізнатися тут
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
шолом Показати IP 4 Червня 2019 13:06
жіноча половина від 5 до 95 буде в всеобщем психозе
прісья Показати IP 4 Червня 2019 13:17
боюсь що не попадемо на гоцки! дозвонитись не можливо а живемо на хуторі далеко від того бару то він може й до нас приіде в село в бар ,,Робінзон,,
д Показати IP 4 Червня 2019 15:40
Коли жінкам чогось в житті не вистачає ,а їм цілого світу забагато а пів замало Винник спасає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus