USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рок-романтики «Без обмежень» знову виступлять у Луцьку

12 Листопада 2018 10:41
Гурт «Без обмежень» вирушив у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому «Буду з тобою!».

Нещодавно хлопці презентували довгоочікувану збірку «Буду з тобою!», а тепер їдуть в тур Україною на підтримку студійника, повідомляють організатори.

До альбому увійшло 8 треків, зокрема і кавер-версiя однієї з найромантичніших пісень маестро Миколи Мозгового «Кохана». Саунд-продюсер платiвки: Артур Данієлян.

Трек-лист нового альбому «Буду з тобою!»: 1) Листопад; 2) Буду з тобою! 3) Хочеш; 4) Моя країна; 5) Воля; 6) Хто я; 7) До небес; 8) Кохана (Мозговий). Також на концертах Ви зможете почути і перевірені часом хіти гурту.


««Без обмежень» – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах «Без обмежень» кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву», - розповідають організатори.

Кожен виступ «Без обмежень», зі слів прихильників, – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до кінця виступу.

КВИТКИ в продажі на сайті kasa.in.ua та в касі TikhonovAgency (стадіон "Авангард", зі сторони меморіалу), щодня з 11:00 до 20:00.

Довідки та бронювання квитків за телефоном

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93

Організатор : Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency"

Генеральні партнери : ТМ "Забіяка" та ТА "Море Турів".

Партнери: магазин "Яблуко" (ЦУМ, перший поверх), тренажерний зал "ENERGYM", готель "Спейс Рент".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus