USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Суперфіналіст шоу «Україна має талант» Олександр Божик дасть концерт у Луцьку

3 Січня 2020 17:11
Суперфіналіст шоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги Рекордів України», скрипаль-віртуоз Олександр Божик у супроводі потужного рок-оркестру виступить у Луцьку. Масштабне музичне дійство відбудеться 24 січня о 19.00 в облмуздрамтеатрі.

Світові хіти, авторська музика, класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів – усе це органічно поєдналося в неймовірно-енергетичному музичному шоу, яке було занесене до «Книги Рекордів України».

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, ноумен, майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Також він учасник багатьох талант-шоу, зокрема «Хвилина слави», «Британія має талант», «Італія має талант». Після свого феєричного виступу на польському шоу «Mam talent» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».
«Квиток на концерт Олександра Божика у супроводі великого рок-оркестру – це найкращий подарунок до Новорічних свят! Музика Вівальді, Гріга, Coldplay, Imagine Dragons, Nirvana, AC/DC, Майкла Джексона, Ханса Ціммера та інших створять неймовірний настрій на увесь наступний рік!» - наголошують організатори.

Не пропустіть, буде гаряче!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
qwery Показати IP 12 Грудня 2019 16:02
Шось давно Мерзояна не було!
Олена Показати IP 23 Грудня 2019 12:53
Молодець. Талант!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus