USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Свято наближається: у Луцьку покажуть новорічно-різдвяні фільми

12 Грудня 2018 16:32
На вихідних у Луцьку відбудеться останній цьогоріч нічний кіноперегляд від проекту «Lutsk night cinema». До перегляду лучанам пропонують атмосферні новорічно-різдвяні стрічки.

Кінопоказ розпочнеться о 20:00 у бібліотеці (за адресою проспект Президента Грушевського, 1). Орієнтовне завершення кінопоказу припадає на 6 годину ранку, повідомляють організатори.

До перегляду лучанам пропонують наступні фільми:

«Вартові легенд»

«Чотири Різдва»

«Відпочинок за обміном»

«Жах перед Різдвом»

«Це прекрасне життя»

«Кожна із кінострічок, які увійшли до фінального списку (насправді, ми мали набагато більше варіантів), – це просто прекрасні твори кіномистецтва до свят. Тут вам і атмосфера, і добрі, цікаві історії, і неймовірний настрій. Саме таким ми хочемо бачити завершення 2018-го року для наших любих глядачів».

Організатори радять глядачам запастися покривальцями та карематами, щоб ця ніч кіно пройшла максимально комфортно. Також варто взяти із собою гарячі (але безалкольні) напої, смаколики, хорошу компанію та чудовий настрій. Важливо не забути змінне взуття.

Захід є безкоштовним, вітаються добровільні внески. На цей кінопоказ можна потрапити за реєстрацією: https://goo.gl/forms/cifUYaxgVCPqDb3k2
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus