USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – конкурс на кращий костюм анімаційного героя

18 Серпня 2017 20:24
Організатори фестивалю анімації «Задзеркалля» оголошують конкурс на найкращий костюм анімаційного героя. Відвідувачі, які прийдуть у найкращих костюмах, отримають подарунки.

Про це інформують у громадській організації «Імаго».

9 вересня об 11:00 у палаці культури міста Луцьк (вулиця Богдана Хмельницького, 1) відбудеться відкриття анімаційного фестивалю «Задзеркалля». Захід організовують вже вдруге. Відвідувачів закликають приходити у костюмах мультиплікаційних героїв. Найкращі костюми відзначать подарунками.

«У костюмах можуть приходити як діти, так і дорослі. Ми за любов до мультиків для всіх, незалежно від віку», - наголошують організаторидійства.

Цьогоріч учасниками фестивалю будуть режисер першого українського повнометражного 3-D мультфільму «Микита Кожум’яка» Манук Депоян, аніматор з Дніпра Микита Лиськов, який на минулому «Задзеркаллі» виграв приз глядацьких симпатій на конкурсі анімації, лялькар та аніматор з Києва Олег Педан та інші.

Окрім того, на «Задзеркаллі» відбудеться презентація двох книг, квест, конкурс анімаційних фільмів, перегляди мультфільмів, присвячені 90-річчю української анімації, а також діятиме дитяча територія з майстерками для малечі.

Нагадаємо, що минулої суботи у Луцьку відбувся перший дофестивальний майстер-клас аніматора Романа Дзвонковського, який вчив лучан створювати мультфільми за допомогою плівки. А у цю суботу, 19 серпня, о 12:00 у Молодіжному центрі Волині (вул. Градний узвіз, 5) відбудеться зустріч з мультиплікатором Олегом Федченком, який розповість відвідувачам про те, як створити власний мультик від написання сценарію до пост продакшину. А о 17:00 цього ж дня у приміщенні Креативної лабораторії (вул. Винниченка, 67, на 6-ий поверх, 602 кабінет) аніматор проведе майстер-клас «Особливості роботи над фільмом в техніці пісочної анімації». На ньому митець навчить учасників створювати анімацію з манки. Щоб взяти участь у заході, потрібно попередньо зареєструватися:

Кількість місць – обмежена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
A.C.A.B. Показати IP 18 Серпня 2017 23:44
ДУЖЕ АКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС!!! Зараз в нас пів країни анімаційні герої. Хто в звичайному костюмі, а дехто і у військовому...
Торі до A.C.A.B. Показати IP 19 Серпня 2017 08:54
не згідна з вами, хай краще наші люди беруть участь в конкурсах і проведуть час з сім*єю, ніж сидять дома перед телевізором, дивлячить "Надзвичайні новини" і офігівали від того, що робиться в нашій країні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus