USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку покажуть експериментальну виставу на даху багатоповерхівки

15 Серпня 2018 13:49
Лучан та гостей міста запрошують на ювілейний фестиваль «Мандрівний вішак». Серед експериментів 5-го за ліком фестивалю — лабораторна вистава із робочою назвою «Шишко».

Уже зараз творча група акторів із Києва, Чернігова, Хмельницького та Луцька знайомиться з творчістю і постаттю поета та художника Костя Шишка, а режисер із Харкова Костянтин Васюков вимальовує художню концепцію майбутнього спектаклю. На 5 днів митці зануряться в творчий процес у Луцьку і 30 вересня на фестивалі «Мандрівний вішак» представлять результат своєї роботи.

Цей проект є спробою повернення Луцькові, та й усьому мистецькому просторові, призабутої легенди, справжнього інтелектуала, дивака-генія бодлерівського штибу, вірші якого й нині звучать надзвичайно сучасно, а експерименти з мистецькими формами є неймовірно вишуканими та особливими, повідомляють організатори.

Крім того, цей творчий акт є навмисною спробою погляду на творчість Кості Шишка збоку (немісцевими, незаангажованими) і з позиції уже нового покоління (подекуди саркастично-критичного).

Вистава відбудеться в неймовірно красивому і романтичному місці — на даху однієї з новобудов . Глядачі матимуть змогу оцінити не лише творчий продукт, а й комфорт і затишок нових осель і, звичайно, помилуватися чудовими краєвидами, які відкриваються з даху висотки.

Вистава відбудеться за адресою вул. Цегельна, 28 (район перехрестя вулиць Львівської й Потебні) 30 вересня о 18:30.

Вхід вільний.

Організатори фестивалю:

Театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури



Департамент культури Луцької міської ради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Серпня 2018 17:20
Місця мало?Вже на багатоповерхівки вилазите
Анонім 2 Показати IP 16 Серпня 2018 19:46
Головне питання за чий рахунок буде ремонтуватись покриття даху, яке 100% буде пошкоджене в багатьох місцях. Ще важливо хто буде відповідати за техніку безпеки. Любий дах 10 поверхівки, це зона підвищеної небескеки, для перебування на якій потрібно пройти навчання роботи на висоті. Кому цікава безпека, і чуже майно. Головне піар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus