USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку покажуть феєричний мюзикл «Гуцулка Ксеня»

9 Вересня 2021 16:26
Неймовірний феєричний мюзикл від режисера-постановника Ростислава Держипільського «Гуцулка Ксеня» покажуть 11 вересня у Волинському облмуздрамтеатрі. Показ розпочнеться 19.00.

Мюзикл «Гуцулка Ксеня» – це поєднання сучасної технології з українською автентикою. Зокрема, серед костюмів можна побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук.

За сюжетом, до Ворохти зі США прибувають українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині «свідому українку» і одружиться з нею.

Режисер, народний артист України Ростислав Держипільський, відповідаючи на запитання, чим зачаровує українців ця вистава, відповів, що у мюзиклі намагаються показати гуцулів живими, а не бутафорними, і саме це й підкорило глядачів.

«Гуцули – це такі ж люди, зі своїми любовними та іншими перипетіями. Ми їх показали живими, а не бутафорними, і саме це підкорило глядача. Ніхто й подумати не міг, що на українському матеріалі можна створити таку патріотичну і водночас смішну історію. Попри це у ній – величезна любов до цієї землі.

Ми не «ізображаєм» все це на сцені, а реально розповідаємо про себе. Цю історію ми ще зробили й гумористичною, а тому її популярність ще більше зросла», – зауважив Держипільський.

За його словами, все ж першоосновою успіху цієї вистави є особистість і музика Ярослава Барнича.

Квитки на виставу можна придбати тут: https://igogo.com.ua/ru/events/ukmuzikl-guculka-ksena-luckrumuzikl-guculka-ksena-luck.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 3 Вересня 2021 11:37
прекрасное событие в культурной жизни Луцка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus