USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку презентують книгу барда-атовця

19 Березня 2017 17:54
Презентація книги віршів та прозових рефлекцій Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів» відбудеться у Луцьку.

Початок заходу о 16:00 22 березня в бібліотеці-філії № 10 на Київському майдані, 13, інформує ВолиньPost.

В клубі літературних презентацій «Вперше», який діє у Луцькій бібліотеці-філії №10 відбудеться презентація книги віршів та прозових рефлекцій Юрія Щербика.

Це друга книга автора, який був добровольцем та учасником бойових дій на сході України, що і визначило назву книги.

Ця книга не тільки про війну та її фронти на сході України. Ця книга і про війни мирного часу. Ця книга і про справжній мир у серцях і в домівках, якого автор щиро бажає кожному.

Сам автор ділиться із читачем роздумами над розв’язанням духовних проблем власних і суспільства, розмірковує над питанням добра і зла в сучасному світі, війни і миру.

Ця художня книга складається з восьми розділів, які влучно говорять про зміст: «Бути не можу роботом», «З дрібниць складається життя», «Часточка Неба Донбасу», «Тривожне сьогодення», «Війна проти себе», «Запитання без відповідей», «Варто жити, щоб дню радіти…», «Відповіді без запитань».

Частину із запропонованих віршів автор поклав на музику.

Книга видана у Нововолинському видавництві «Мрія» у 2017 році, передмову написала поетеса, член Національної спілки письменників України Світлана Костюк.

На заході звучатиме поезія, пісні у виконанні самого автора, літераторів студії «Без меж», учасників аматорського театру «Вперше». Ведуча режисер-драматург - Наталка Максимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus