USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розшукують кучерявих людей для проведення кінопоказу

29 Листопада 2018 19:00
Креативна команда проекту «Lutsk night cinema» запрошує лучан на перегляд картини «Кучерявка Сью». Вечірній кінопоказ відбудеться 30 листопада у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5).

«Чому саме цей фільм? Він досить позитивний, створює таку затишну, сімейну, майже новорічну (чи в когось різдвяну) атмосферу. Це досить приємна стрічка із дуже милою головною героїнею. Саме такі історії хочеться бачити напередодні свят», – говорять про свій вибір учасники проекту.

«Lutsk night cinema» вже існує понад 6 років. Проект пропагує здоровий спосіб життя, надає лучанам та гостям міста якісний культурний відпочинок. На захід забороняється приносити алкоголь або приходити у нетверезому стані. При порушенні правил організатори мають право провести порушника до виходу.

Вхід на подію вільний та безкоштовний, без реєстрації. На захід може прийти кожен. Організатори радять брати із собою теплі напої, теплі покривала та не менш теплих людей, із якими дивитися фільми завжди приємніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus