USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучан кличуть на перший цього року нічний кіноперегляд

17 Січня 2018 15:31
Перший у 2018 році нічний кінопоказ відбудеться 20 січня у приміщенні луцької бібліотеки за адресою: проспект Президента Грушевського, 1.

Захід, організований проектом «Lutsk night cinema», розпочнеться о 20:00 і завершиться орієнтовно о 7 годині ранку. Вхід вільний, однак за попередньою реєстрацією. Щоб стати учасником заходу, потрібно зареєструватися за посиланням (https://goo.gl/forms/NwsQkWTYrxLKmFrg1) та підтвердити свою участь відповіддю на лист, який прийде за деякий час до події.

Щоб глядачі й надалі продовжили відчувати святкову атмосферу, до програми заходу включено такі кінокартини: «Пережити Різдво», «Помінятися місцями», «Сім’янин» (2000), «Поки ти спав», «Місто янголів».

У перервах між стрічками любителів культурного відпочинку чекають інтелектуально-розважальні конкурси із цінними подарунками, а також мотиваційні та святкові короткометражки. У вільному доступі будуть знаходитися чай, кава та різні види печива – загалом усе, щоб глядачам було комфортно і смачно.

Для того, щоб провести ніч максимально зручно, організатори радять брати із собою каремати, покривала, подушки та м’якеньких людей, котрі грітимуть вас обіймами.

Крім того, майте на увазі, що заходи проекту пропагують здоровий спосіб життя, тому алкоголь та інші неприйнятні речі брати із собою не можна. Рекомендується наявність змінного взуття та хорошого настрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петручіо Показати IP 17 Січня 2018 16:01
"Кіно га?но точка ком". Джей і мовчазний Боб не одобрюють
до Петручіо Показати IP 22 Січня 2018 17:50
Ви самі зрозуміли, що написали?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus