USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку презентують безпрецедентну фотовиставку

16 Серпня 2018 09:13
Унікальну фотовиставку презентують лучанам 24 серпня на площі при вході в Центральний парк імені Лесі Українки. Відкриття виставки – о 15:45.

Експозицію «З незалежністю в серці» представить новостворена громадська організація «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», яка працює з дітьми з інвалідністю та їхніми сім’ями.

Світлини, що покажуть лучанам, мають тематичну спорідненість та є портретними зображеннями дітей з інвалідністю та їхніх сімей. Цей спеціальний проект був відзнятий відомими луцькими фотографами та приурочений до Дня Незалежності. Захід покликаний сприяти поширенню інформації серед громадськості про проблеми, з якими стикаються діти з інвалідністю та їхні батьки, та підняти питання «незалежності» та соціальної адаптації цих дітей.

Фотовиставка є однією з перших активностей «Кольорової капустинки». Протягом виставкового дня організатори планують поширювати інформацію про діяльність організації та шукати партнерів для подальших проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus