USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уже скоро – змагання з дрег-рейсингу у Луцьку

11 Червня 2019 18:09
Знову у Луцьку 21-22 червня відбудеться наймасштабніша авто-мото-спортивна подія. Цього року відбудеться одразу чотири змагання.

21 червня на глядачів чекають: по-перше, DDL-DRAGRACING DEVELOPMENT LEAGUE – Ліга розвитку дрегрейсингу, змагання для аматорів та будь-кого, хто має бажання взяти участь. Отже, будемо раді бачити луччан не тільки у якості глядачів, а й на треку у якості пілотів.

По-друге, Чемпіонат Спілки Клубів UDRF – Української Дрег-Рейсинг Федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених автомобілів. 22 червня – основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу та, вже відома луччанам, Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE.


Завдяки співпраці Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту та президента федерації Андрія Гальчинського з командуваням Повітряних сил України і Луцькою міською радою, Професійна Українська дрег-рейсинг серія PROUDRS, комерційна назва BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE, вдруге пройде у Луцьку. В Україні є дрегстери потужністю від 1000 до 4000 кінських сил з розгоном до першої сотні 0,8 секунди та з набором швидкості до 350 кілометрів на годину. І лучани мали змогу бачити ці машини у 2018 році.
Луцьк дуже сподобався пілотам не тільки з України, але й чемпіону Німеччини, Польщі Мартіну Блауту, тому він знову планує приїхати на змагання та запросити з собою своїх співкомандників.

Також понад 50 ТОП-пілотів завітають на другий етап у Луцьк.

На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. Отже, вісім класів та потужна боротьба в кожному класі очікує глядачів.
Поруч з неймовірними стартами дрегстерів, прогрівом гуми, запеклою боротьбою глядачів чекає дріфт та стантрайдинг-шоу. Буде виділена спеціальна площадка і кожен глядач за невелику плату зможе відчути, що таке дріфт поруч з пілотом. Організатори змагань побудують на аеродромі VIP-трибуни на 300 посадкових місць, створять парк сервісу для пілотів, побудують 20-метрову сцену, встановлять великий екран 6х4 м. Понад 150 бетонних блоків та 4 кілометри міцного паркану забезпечать безпеку глядачів на змаганні.

Хто не встиг минулого року потрапити на змагання, отримає другий шанс побачити потужні машини та таке дійство 21-22 червня!

А ще до десятої річниці проведення змагань в Україні, VFDD приготувала розіграші цінних призів. Будь-хто зможе отримати шанс виграти один з 10 цінних призів під час відкриття. Основний приз - IPHONE XS MAX! Головне – попередньо купити квиток та стати учасником розіграшу.

Змагання триватимуть 21-22 червня на військовому аеродромі на вулиці Ківерцівській, 85, початок о 12:00.

ПРОДАЖ КВИТКІВ: (063) 730-30-30 Офіційна інфо: dragukraine.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 11 Червня 2019 22:57
Якi можуть Бути ГОначкi на вiйськовому айродромi???! А якже ВIЙНА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus