USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперше на Волині відбудеться фестиваль «Княжий»

15 Червня 2017 15:39
Вперше на Волині у межах стародавнього міста Володимир-Волинський цього року відбудеться фестиваль «Княжий».

Дводенний історично-культурний захід відбудеться 19-20 серпня на території села Заріччя Володимир-Волинського району.

Проведення фестивалю стало можливим завдяки ініціативі Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», повідомляє прес-служба нардепа.

Фестиваль «Княжий» покликаний популяризували славетне волинське місто та його унікальні історико-культурні пам’ятки, підвищити туристичну привабливість міста, відтворити атмосферу середньовіччя та загалом відчути дух Княжої доби в славетному Володимирі-Волинському.

Задля визначення головних завдань до проведення «Княжого» у Володимир-Волинській міськраді відбувся оргкомітет за участі нардепа Ігоря Гузя та його помічників, місцевої влади, правоохоронних органів та громадських активістів.

«Ми плануємо провести фестиваль упродовж двох днів. Оргкомітет місцем проведення бачить територію парку в селі Заріччя, який виходить до річки Луги, а з Володимира-Волинського можна пройти через міст до Слов’янського парку. Ця територія підходить тим, що є місце для проведення історичної реконструкції. Потрібна територія для сцени, для наметового містечка, плюс - територія для багатьох локацій – дитяче містечко, літературна сцена, гутірки... Є досить багато ідей, які хочемо реалізувати. Робимо символічну вартість входу на фестиваль у 20-ть гривень на 2 дні. Фестиваль буде безалкогольним і на території працюватиме охорона, яка дивитиметься за порядком», – розповів Ігор Гузь.


Музика, театралізовані дійства, історичні реконструкції, літературна сцена, гутірки, екскурсії стародавнім Володимиром-Волинським, дитяче містечко, ярмарки ремесел та вуличної їжі, майстер-класи народний майстрів та багато іншого та цікавого – як повідомляють організатори, все це буде на фестивалі.

Офіційна сторінка фестивалю «Княжий» у Фейсбук: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/?fref=ts.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталій Показати IP 17 Червня 2017 18:08
Круто молодці
RX16 Показати IP 10 Серпня 2017 13:04
Круто, це те що треба!) Карна і Тартак влаштують справжнє шоу!!!!! Подяка організаторам)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus