USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Злата Огнєвіч «запалюватиме» Луцьк

7 Травня 2018 14:24
Відома українська співачка Злата Огнєвич їде до Луцька з весняним туром «Запали вогонь». Концерт харизматичної артистки відбудеться 15 травня в облмуздрамтеатрі о 19.00.

Чарівний голос Злати Огнєвіч полонив Європу після виступу на конкурсі «Євробачення 2013», де вона зайняла 3 місце.

На рахунку в популярної співачки - десятки хітів та мільйони переглядів кліпів. Вона та, хто ніколи не зраджує собі і при цьому вона ніколи не буває однаковою.


Як ще раніше розповідала артистка, вона на кожен концерт готує особливу програму: «У кожному з міст своя особлива атмосфера, мені хочеться подарувати свої пісні, свій настрій і щоб це було воістину унікально!»

Під час концерту з вуст Злати Огневич можна буде почути її відомі хіти, а також кілька народних пісень в сучасній обробці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus