Гра «Криївка» серед школярів Луцька: визначили переможців

Джерело: Луцький ЦНПВ

16 грудня відбувся турнір гри «Криївка» серед школярів міста Луцька. У змаганні взяли участь представники дев’яти міських шкіл та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Упродовж турніру діяла індивідуальна рейтингова система: представники одного навчального закладу перебували у різних командах і мали змогу заробляти бали у «скарбничку» своєї альма-матер. За результатами трьох ігор до фіналу потрапили ті навчальні заклади, які у сумі здобули найбільшу кількість балів.

Отож, перемогу у турнірі, почесний кубок і медалі отримала команда Луцького навчально-виховного комплексу №9; друге місце у змаганні посіли представники гімназії №18; третіми стали учні загальноосвітньої школи №25.

Після завершення турніру команди-учасники отримали подяки від Центру національно-патріотичного виховання та подарункові сертифікати від мережі піцерій «Solo». На призерів турніру чекали почесні медалі та книги Юрка Журавля «Битва за рідну землю».

 

 

За допомогу в організації турніру висловлюємо вдячність Факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, мережі піцерій «Solo» та ГО «Національний Альянс».

 


 

                                                                         

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі