USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Western Union зупиняє роботу в Росії

24 Березня 2022 11:26
Платіжна система Western Union тимчасово призупинить проведення грошових переказів у Росії з 24 березня.

Про це йдеться у повідомленні компанії, пише Економічна правда.

Невиплачені перекази, надіслані з Росії до інших країн до 24 березня 2022 року, будуть доступні для одержувачів в інших країнах у будь-який час. Повернення Росії можна отримати у будь-якому відділенні Пошта Банку.

«Якщо відправник у Росії вирішить отримати повернення переказу, це можна буде зробити у відділенні одного з наших партнерів. Грошові перекази, відправлені до Росії та не виплачені отримувачу до 24 березня 2022 року, будуть повернуті відправнику», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Загарбники зізнались, що війна в Україні перевершила втрати у Чечні. Перехоплена розмова

Western Union у Росії працює як НКО «Вестерн Юніон ДП Восток». Чистий прибуток кредитної організації за шість місяців 2021 року становив 817,5 млн рублів.

Як повідомляли, німецька компанія Bosch, яка, за інформацією ЗМІ, роками обходила санкції і постачала деталі для військової техніки РФ, зупиняє виробництво на своїх російських заводах.

Вже понад 300 компаній пішли з російського ринку унаслідок запроваджених проти РФ санкцій через війну в Україні. Через проблеми з ключовими поставками деякі російські заводи вже оголосили про вимушені «канікули» у виробництві продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанка Показати IP 24 Березня 2022 12:04
Грошові перекази, відправлені до Росії та не виплачені отримувачу перерахувати на потреби ЗСУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus