USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Благодійники привітали ветеранів війни продуктовими наборами. ФОТО

7 Травня 2013 17:31
Інвалідам війни і учасникам бойових дій, які перебувають на обліку в Луцькому територіальному центрі соціального обслуговування, до Дня Перемоги від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» вручили продуктові набори. Святковий захід відбувся у приміщенні терцентру 7-ого травня.

Під час святкового обіду, організованого для ветеранів у терцентрі до Дня Перемоги, працівники закладу від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» вручили 250 продуктових наборів та 30 подарунків від «Скандинавської місії». Також для присутніх співав луцький ветеранський хор «Вишенька».

Директор Луцького центру соціального обслуговування Галина Шатецька каже, що у такі дні як 9 травня, особливо необхідна увага ветеранам війни: «Щороку ветеранів стає все менше і менше. Ми запросили їх, щоб вони відчули, що ми про них не забули, що ми їх шануємо, підтримуємо їх».

Загалом терцентр на сьогодні обслуговує 96 учасників бойових дій та інвалідів війни. Торік таких ветеранів нараховувалося 113.

Завтра частину продуктових наборів працівники терцентру розвезуть по домівках тих ветеранів, які не змогли прийти за подарунком сьогодні.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ветеран Показати IP 8 Травня 2013 08:42
а Лазорко цього року не переймається ветеранами?
222 Показати IP 8 Травня 2013 10:23
а цього року виборів не має!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus