USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Благодійний аукціон: Романюк виклав 300 гривень, польський консул – близько сотні. ФОТОРЕПОРТАЖ

16 Грудня 2009 14:38
В обласному театрі ляльок у Луцьку відбувся благодійний аукціон, приурочений до дня Святого Миколая Чудотворця. З молотка продавали вироби декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлені інвалідами краю.

 


 
Організатори благодійного аукціону оголосили, що попередньо роздали близько 100 запрошень, проте прибула лише половина покупців. На лоти виставлялися сувеніри неповносправних із усіх куточків Волині.
 
 

 
Відкриваючи торги, головний ініціатор аукціону, губернатор області Микола Романюк сказав: «я хочу подякувати людям, які тут присутні за те, що відгукнулися і за те, що вони небайдужі до окремих людей у нашому суспільстві». Голова облдержадміністрації придбав перший лот майже не торгуючись. За дитячу картину «Зима» він виклав із власної кишені 300 гривень.
 

 
Загалом на аукціон було виставлено понад 50 лотів. Ціну на лоти кожен інвалід призначав сам, крок не перевищував 50 гривень, навпаки, міг знизитися до гривні. На благодійних торгах продавали рушники, картин, незвичайні годинники, вироби із дерева, соломи та ікебану.
 

 
Найдорожче продали картину «Соняшники» - за 1300 гривень. Проте її новий власний побажав залишитися невідомим.
 

 
Головний санітарний лікар області Наталя Янко придбала оригінальну ялинку, виготовлену із цукерок. Вона вторгувала її за 50 гривень. Автор ялинки - майстриня-інвалід продемонструвала свій солодкий виріб фотокору \"ВН\". 
 

 
Депутат облради Віктор Шумський під час аукціону придбав кілька предметів. У підсумку, він полегшив свій гаманець на 2 тисячі гривень. Лише за картину «Козаки пишуть лист турецькому султану» депутат виклав 700 гривень.
 

 
Генеральний консул Польщі в Луцьку Томаш Янік придбав кілька сувенірів. Особливо йому сподобалися вишиті картинки звіряток за сотню гривень.
 

 
Потім розпочалися вільні торги. Ведучий аукціону, представник обласного управління соцзахисту Ростислав Кухтей зауважив, що покупці купили виробів на понад 20 тисяч гривень.
 

 
Чимало лотів, на жаль, не розкупили.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 15:24
20 тис. - це дуже не погано для такого аукціону. Романюк вже не перший раз придбаває вироби інвалідів, а от де загубився наш міський голова? благодійна акція як-не-як...
VSC Показати IP 16 Грудня 2009 15:39
У меня один вопрос к редакции сайта - когда же вы будете публиковать КАЧЕСТВЕННЫЕ фотоснимки. Ваши фото не тянут даже на три с минусом. Это уровень десятилетнего ребенка с цифромыльницей в руках.
OrestN Показати IP 16 Грудня 2009 22:40
організатори прокололись. вони мали не 100 запрошень відправити а до КОЖНОГО власника бізнесу в Луцьку і Луцького р-н.
Нормальок Показати IP 16 Грудня 2009 22:59
Класний репортаж. цікаво глянути хто що купив і за скількі. Фоткі точно трохи пагані, але сама стаття цікава. І самі покупки показано. Це головне.А шо ше треба.
Dmytro Показати IP 17 Грудня 2009 13:19
все б нічого,але бачив репортаж про цей аукціон у новинах і там одна з учасниць казала, що коли Романюк пішов ( майже відразу) то більшість людей пішли теж! тому це знову більше показушна акція, але хоча б щось і то добре!
VSC Показати IP 17 Грудня 2009 17:32
2 Dmytro/ А чему удивляться, все эти "благодийники" сплошь показушники. Потрятят пару сотен, а потом три года рассказывают про свои фонды, акции и несчастных, которых они облагодетельствовали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus