USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Червонокнижні квіти продаватимуть біля ЦУМу, поки екологи із муніципалами не домовляться. ФО ТО

17 Березня 2009 15:35
Жіноче свято минуло вже більш як тиждень тому, однак торгівля квітами, які занесені у Червону книгу, безкарно триває прямісінько у центрі міста, – повідомляє 17 березня репортер «Волинських Новин».
 
Біля центрального універмагу Луцька кожен охочий має змогу купити рідкісні квіти – підсніжник білосніжний. Таких точок 16 березня можна було побачити вдвічі більше, ніж напередодні жіночого свята.
 
Як розповів у телефонному коментарі головний спеціаліст державної інспекції з охорони навколишнього природного середовища Сергій Байцим, торгівля цими квітами дозволена в разі наявності довідки із сільради про те, що продавець сам вирощує їх. Однак він так і не надав інформації про те, чи у луцьких квітників перевіряли наявність цих документів.
 
За словами головного спеціаліста по ЗМК та зв’язках із громадськістю Волинської обласної екологічної інспекції Мирослави Грищук, востаннє рейди по вилученню червонокнижних квітів проводили напередодні 8 березня. Тоді конфіскували приблизно 1200 одиниць забороненого товару.
 
Коли проведуть наступний рейд, ще невідомо. Для цього, як розповіла пані Грищук, екологічна інспекція та муніципальна міліція мають домовитись про зручну для обох служб дату і час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 16:29
Тоді конфіскували приблизно 1200 одиниць забороненого товару. ну і....всерівно квіти були зірвані....і знищені(
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 16:48
Так, конфіскація не вирішіть проблеми, квіти все рівно зірвані. Поки є попит буде і пропозиція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus