USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

ДАІ Волині не має достатньо авто для супроводу усіх автобусів з учнями до пунктів тестування

22 Квітня 2009 17:17
Сьогодні, 22 квітня, відбулася нарада з питань налагодження взаємодії під час організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
За словами начальника управління освіти Волинської ОДА Михайла Поповича, у Волинській області зареєструвалися на зовнішнє незалежне оцінювання 11 700 учасників. «Із цієї кількості – 8 183 випускників шкіл, 1 303 – студенти випускних курсів ВНЗ I-II рівня акредитації, 812 – випускники ПТНЗ та 1 406 – випускники минулих років», – зазначив пан Попович.
Як розповів посадовець, спільним наказом управління освіти і науки та Львівського РЦОЯО затвердили перелік 47 навчальних закладів, які функціонуватимуть як пункти тестування. «Вони працюватимуть згідно з затвердженим графіком», – додав начальника управління освіти Волинської ОДА.
«У дні тестування підвіз учнів загальноосвітніх навчальних закладів до пунктів тестування та у зворотному напрямку забезпечують управління, відділи освіти спільно з ДАІ. А питання забезпечення безпечного перевезення автошляхами держави організованих груп дітей перебуває на постійному контролі керівництва МВС України», – розповів Михайло Попович.
У свою чергу заступник начальника ДАІ у області Юрій Панасюк зазначив, що Державтоінспекція Волині не має достатньої кількості чергових авто, які б забезпечили супровід усім автобусам з учнями до пунктів тестування. Тому він запропонував об’єднувати транспорт зі школярами, які мають спільний маршрут.
Окрім того, кожен пункт тестування охоронятиметься відділом громадського порядку УМВС,а охорону матеріалів здійснюватимуть працівників Державної служби охорони. Доставлятиме матеріали тестування до пунктів тестування обласний вузол спеціального зв’язку за графіком напередодні дня тестування.
Заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук наголосив на необхідності забезпечення медичного обслуговування учасників ЗНО на пунктах тестування. «Управління, відділи освіти спільно з установами охорони здоров’я мають вирішити питання про присутність на кожному пункті тестування медичних працівників та проконтролювати забезпечення медпунктів необхідними препаратами», – наголосив пан Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus