USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДАІ Волині вистачило бензину довезти Президента до кордону області. Назад довелося позичати

3 Грудня 2008 15:09
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що робота органів влади та міліції не відповідає злагодженості та критичному моменту, який наразі склався в державі. Про це йшлося під час засідання колегії УМВС України у Волинській області з питань взаємодії правоохоронних структур з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування щодо стабілізації криміногенної ситуації внаслідок кризи, – 3 грудня інформує  репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба висловив під час колегії свою точку зору щодо співпраці міліції та влади та забезпеченості правоохоронних органів. «Супровід міліції  довіз президента до кордону, а назад – мусили позичати бензин. Отакий рівень забезпеченості органів міліції», – сказав міський голова.
Окрім того, Богдан Шиба висловив невдоволення, що його правоохоронні органи «оголошують злочинцем», коли є перевиконання бюджету, чи коли він забезпечує місто теплом – його знов вважають винним. Очільник Луцька оприлюднив низку інших випадків.
Пан Шиба розповів і такий факт, що «у центрі міста перед УМВС люди обмінювали валюту. Раз це законно – нехай собі обмінюють». Дивитися, хто стоїть за такими обмінами повинні правоохоронці, бо «ми потрапили у руки криміногенних структур і починаємо говорити, де ми візьмемо для відділу міліції 20 тисяч гривень у місяць на бензин, бо нема», – сказав Богдан Шиба.
Міський голова запевнив, що влада підтримуватиме міліцію, але крок на зустріч повинна зробити й вона. Натомість начальник управління УМВС України у Волинській області Віктор Швидкий зауважив, «ми живемо в суспільстві, нам люди пишуть – ми повинні перевіряти. Не треба ображатися. Мені теж образливо, бо ми багато робимо для влади, про що навіть ніхто не здогадується».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 15:36
Які розумні слова знає пан Шиба.. Перевиконання бюджету!!! І де вони, ці гроші??? Стало світліше на вулицях? Дороги може покращилися? Он у людей труби рвуться, скоро у нас другий Альчеквськ буде! Зате Шиба бюджет перевиконує!!! Звісно, його люди землю роздають направо і наліво, так кожен може "заробляти"!!!
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 17:12
Стали при дорозі і напозичали :)
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 17:35
"Мені теж образливо, бо ми багато робимо для влади, про що навіть ніхто не здогадується." Да, ми мера прикриваємо, а він отак. Аж заплакати хочеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus