USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Демяненко підтвердив, що футболістам три місяці не платять зарплату

10 Квітня 2013 14:21
Головний тренер клубу вірить, що керівництво із боргами розрахується в найближчий час, - інформує Сегодня.

Ще в січні інтернет ряснів чутками про фінансові проблеми луцької «Волині», але тоді в клубі їх спростовували, називаючи це домислами. Однак зараз уже ніхто навіть не заперечує, що футболісти і тренерський штаб працюють на голому ентузіазмі.

«У нас дійсно тримісячна затримка зарплати. Звичайно, в такій ситуації психологічно непросто працювати. Все-таки у нас в команді чимало легіонерів, яким важко пояснити, чому їм вчасно не виплачують належні за контрактом гроші . Але я ще вірю у краще - керівництво обіцяло розрахуватися найближчим часом, - розповів головний тренер Волині Анатолій Дем'яненко.

Тим часом, проблеми з фінансами змусили клуб піти на скорочення бюджету виїзних матчів. До прикладу, за словами того ж Дем'яненко, на гру минулого туру з «Металістом» команда відправилася не на на літаку, як зазвичай, а в поїзді, і провела в дорозі понад 15 годин.

До слова, Воротар луцької «Волині» Максим Старцев підтвердив, що у клубу великі фінансові проблеми.
Відзначимо, що наразі «Волинь» займає 13-е місце в турнірній таблиці, на 9 очок випереджаючи знаходиться в зоні вильоту «Говерлу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
валерон Показати IP 10 Квітня 2013 15:14
халепа
Хасан Показати IP 10 Квітня 2013 15:29
Столяр такого накрутив з тим клубом, що зараз ніхто вже й до правди не добереться. От фінансування діяльності клубу тимчасово й призупинено, доки не розберуться з мутками Василя Андрійовича.
Баннед Показати IP 10 Квітня 2013 22:19
Привет, Палица! Видать понял, что футбольный клуб - неочень прибыльно и теперь - Столяр дурак намутил, а я красавчик пришел такой и не могу разобраться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus