USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати проінспектують бетонні конструкції ветсанзаводу

5 Квітня 2018 13:51
У зв’язку з неякісно виконаною роботою з обвалування бетонних конструкцій на території ветсанзаводу в Ковелі, де зарезервували тваринні рештки, депутати вимагають надати детальну інформацію про використання коштів, виділених із бюджетів усіх рівнів на перезахоронення решток, а також усю необхідну документацію.

Про це йшлося під час засідання 19-ї сесії Волинської обласної ради 4 квітня.

Як зазначив депутат облради Олександр Омельчук, аби не допустити екологічної катастрофи на території Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», необхідно проінспектував стан бетонних конструкцій, де зарезервовані рештки тварин.

«Під час огляду бетонних конструкцій було виявлено численні пошкодження і тріщини. Саме через них і відбувається витікання рідини, яка утворилася в результаті розпаду та гниття біологічних речовин. Вищезазначені рідини з опадами потрапляють у навколишнє середовище, зокрема й у річку Турію. Вище згадані процеси призводять до забруднення навколишнього середовища патогенною мікрофлорою та токсичними речовинами», – зазначив Олександр Омельчук.

Читайте ще: Ковельський ветсанзавод: «закопування» грошей і тваринні рештки по лісах

Також депутат наголосив, що обвалування конструкцій виконали неякісно. Саме тому потрібно детально вивчити ситуацію з використанням бюджетних коштів.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не НАЗК Показати IP 5 Квітня 2018 16:53
То не депутатська справа - інспектувати ! Ви депутати зініціюйте, замовте і профінансуйте. А виконати таку роботу може спеціалізована організація чи підприємство, яка має у своєму штаті сертифікованих спеціалістів. А за неякісно виконану роботу і профітькані бюджетні гроші мав би відповісти той ідейний натхненник з ОДА, який клявся, що подасть у відставку, якщо коровячих тельбухів не закопає. І не закопав і у відставку не подав. Виявився людиною слова - слово дав слово забрав .Та ще й команді нового губернатора ну дуже хоче попрацювати. Тільки губернатор мав би знати, що в деяких випадках з розумним краще згубити, ніж з Кошаруком знайти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus