USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцька міськрада підготувала фінансову підтримку для контрактників

25 Квітня 2018 17:15
Депутати Луцької міської ради внесли зміни у програму воїнів АТО та їхніх сімей для того, щоб мати змогу фінансово підтримати контрактників, які вперше ідуть на службу.

Про це йшлося на пленарному засіданні 40-ої сесії Луцької міської ради.

Директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода доповіла, що цю зміну підтримали атовці та громадські активісти.

«До нас звернувся військовий комісар щодо того, аби покращити програму підтримки військовослужбовців. Йдеться про 5 тисяч гривень одноразової допомоги військовослужбовцям, які уклали контракт на несення військової служби. Бо нині в програмі є уточнення, що кошти отримують лише ті, хто бере участь в АТО, нині ж пропонують давати кошти всім, хто вперше підписує контракт», - розповіла Вікторія Майборода.

Цю ініціативу підтримали 24 депутати із 27 присутніх, чого вистачило для ухвалення рішення.

Нагадаємо, у 2016 році лучани першими в Україні започаткували таку фінансову підтримку, цю ідею запозичили інші міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus