USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для Бондара питання участі у виборах луцького мера поки що не актуальне

16 Жовтня 2009 12:49
Лідер волинського осередку Єдиного Центру Володимир Бондар повідомив, що питання про його участь у боротьбі за крісло луцького міського голови поки що не актуальне. Про це 16 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Голова волинського ЄЦу зазначив, що це питання слід розглядати лише після закінчення президентських перегонів. Проте пан Бондар таки сподівається, що вибори очільника міста відбудуться наступного року. «Після завершення президентських виборів я та інші кандидатури точно і впевнено зможуть сказати про свою участь у місцевих виборах. Зараз давати будь-яку відповідь не коректно», – сказав він.
Щодо людей, які посядуть крісло луцького міського голови, то, на думку політика, вони мають бути такими, «аби громада потім не мучилася». Володимир Бондар додав, що ці претенденти повинні мати здорові амбіції, а за своїми якостями вони мають відповідати рівню цієї посади.
Він також висловився за діалог у певному середовищі кандидатур: аби вибрати одного, який зможе стати луцьким міським головою. «Така логіка могла б мати місце і могла б унеможливити прихід випадкових людей», – резюмував керманич волинського осередку ЄЦ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus