USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До початку 2010-го мають закінчити 85% усіх ремонтних робіт в управліннях соцполітики Волині

11 Червня 2009 12:48
Згідно з Проектом Світового банку «Удосконалення системи соціальної допомоги» до 1 січня 2010 року повинні бути закінченими 85% усіх ремонтних робіт в управліннях соціальної політики Волинської області. Про це під час обласної наради з начальниками управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських (міст обласного значення) рад, директорами будинків-інтернатів сказав заступник начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Олександр Жураківський, – інформує 11 червня репортер «Волинських Новин».
 
До 1 січня 2010 року повинні бути закінченими 85% усіх ремонтних робіт в управліннях соціальної політики Волинської області, а до серпня поточного року – проведена уся тендерна робота, – сказав Олександр Жураківський.
 
За словами начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Кеца, велику роботу з облаштування управлінь соцполітики області зробили органи місцевого самоврядування. Наприклад, за 2007-2008 роки з місцевих бюджетів, згідно з Проектом Світового банку «Удосконалення системи соціальної допомоги», на ці потреби було виділено 8 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus