USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два авто та сім компів просять у влади для запобігання дитячій безпритульності на Волині

3 Березня 2009 09:51
Комісія обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму погодила на винесення сесії рішення щодо питання можливого виділення коштів для придбання двох легкових автомобілів та семи комп’ютерів для зміцнення матеріально-технічної бази підрозділів кримінальної міліції у справах дітей Волинської області. Про це 2 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Лист начальника управління МВС України у Волинській області Віктора Швидкого «Про вирішення соціальних проблем на регіональному рівні», адресований голові облради Анатолію Грицюку, розглядали під час засідання комісії.
 
Зокрема у документі йшлося про роботу, яка здійснювалася співробітниками кримінальної міліції у справах дітей Волинської області. Наприклад, зафіксовано, що протягом 2008 року підлітками скоєно 448 злочинів загальної спрямованості проти 441 за 2007 рік.
 
Минулоріч із негативного середовища вилучено 273 підлітків, схильних до бродяжництва та жебракування. На облік поставлено 89 заяв щодо зникнення неповнолітніх. Значна увага приділялася здійсненню профілактичних заходів упереджу вального характеру, зокрема адміністративного впливу.
 
«Враховуючи викладене, просимо Вас, при розподілі видатків на виконання програм соціального та культурного розвитку та подолання дитячої безпритульності та бездоглядності, передбачити конкретні кошти на проведення практичних заходів щодо запобігання дитячій безпритульності», – йшлося у листі.
 
Просили правоохоронці грошей на виділення коштів для придбання двох легкових автомобілів та семи комп’ютерів для зміцнення матеріально-технічної бази підрозділів кримінальної міліції у справах дітей Волинської області.
 
Комісія обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму погодила на винесення сесії рішення щодо питання можливого виділення грошей. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus