USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Директор департаменту ЖКГ Луцька за комунпослуги платить – а борги чомусь ростуть

7 Липня 2009 10:31
У помешканні, де прописаний директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Владислав Стемковський, борг за комунальні послуги доходить до 10 тисяч гривень. Однак сам головний комунальник міста 6 липня під час засідання Волинського прес-клубу на тему «Чи мають право «колектори» вибивати борги за комунальні послуги?» ствердив,  що за надані послуги справно сплачує, – повідомляє репортер «Волинських Новини».
 
Нагадаємо, що в Інтернеті наприкінці березня з’явилася інформація, що заступник Луцького міського голови Владислав Стемковський заборгував за комунальні послуги 8,5 тисячі гривень.
 
«Заступник Луцького мера і за сумісництвом керівник Луцького департаменту житлово-комунального господарства Владислав Стемковський – злісний боржник за житлово-комунальні послуги. Чиновник заборгував за свою квартиру на проспекті Перемоги аж 8 500 гривень», – повідомило інтернет-видання «Фраза».
 
Водночас заступник міського голови спростовує ці відомості: «Це недостовірна інформація, тому що я тільки з 22 грудня 2008 року проживаю за цією адресою». За словами Владислава Стемковського, борги були створені з вини осіб, які там проживали раніше. «Відповідно з 22 грудня я просто фізично не міг спожити комунальних послуг на таку суму», – додав чиновник.
 
Й ось учора, 6 липня, журналіст газети «Відомості.ua» Наталка Слюсар, пригадавши цей інцидент, запитала Владислава Стемковського, чи сам він справно платить за комунпослуги. Чиновник поспішив запевнити усіх присутніх, що боргів за ним немає. При цьому також розповів, що нерухомістю в Луцьку не володіє, винаймає помешкання, яке належить ЖКП №3, і вкотре наголосив: оприлюднені раніше у виданні «Луцький замок» борги – не його, а попередніх мешканців.
 
Однак шеф-редактор ТРК «Аверс» Наталія Московка попросила директора департаменту ЖКГ Владислава Стемковського прокоментувати «свіжу» квитанцію на оплату комунальних послуг за квітень, видану на адресу, за якою він прописаний. Накопичений там борг становить 9 646 гривень 80 копійок. З цієї суми понад половина – несплата за опалення квартири.
 
У відповідь на це головний комунальник міста обурився, що журналіст, за його словами, незаконним способом здобула інформацію. Владислав Стемковський сказав, що не знає, чому в документі фігурують такі цифри, і висловив сумнів, що за два місяці борг міг зрости більш ніж на тисячу гривень. Однак він запевнив, що розбереться у ситуації й обов’язково розповість про результати власного «розслідування» представникам ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 10:57
От все так. Але не тре писати "У відповідь на це головний комунальник міста найперше обурився". Ну це ж не правда, шановні. Ніхто Стема не хвалить, але раз ви такі норовливі і чесні - будьте чесні до кінця, не прибріхуйте
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 10:57
Бу-га-га! Натаха в своем репертуаре! Молодец :)))))
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 11:01
Да все элементарно просто, приходишь в Ощадбанк или какой-либо еще банк, говоришь, что собираешься платить за квартиру, называешь адрес искомого субъекта, платишь 10-ку задолженности, они паспорт при этом не спрашивают, а просто принимают оплату и дают квитанцию. Если Стемковский не знает, как это делается, значит, и вправду сроду сам не платил
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 12:00
Инфа, просто супер. Молодец Наталка. А Владику - позор. Вот истинное лицо нашей власти. Красавец.
))) Показати IP 7 Липня 2009 15:10
))))
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 15:42
Фамілії таких владців мають бути розклеєні по всьому місту, з надписами - "Вони не платять за комунпослуги". А, борги вибивати з них через колекторські контори.
Alex Показати IP 7 Липня 2009 16:27
Шибі - позор ( потрібно не тільки штангу піднімати ). Такого чиновника потрібно було вигнати ще вчора. Чи, можливо, в нього пільги до кінця життя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus