На Волині представляють «Небесний ліхтарик»

У Луцьку та Рожищі відбулися презентації дитячого християнського журналу «Небесний ліхтарик». Їх проводила головний редактор видання Валерія Лесюк.

 

Зокрема, у луцькій бібліотеці-філії № 10 захід відбувся за участі третьокласників, а в Рожищенській районній бібліотеці для дітей – молоді.

До організації представлень долучився завідувач єпархіального видавничого відділу «Ключі» Дмитро Головенко. Настоятель місцевої парафії Преподобного Сергія Послушного священик Микола Царик також взяв участь у презентації в Рожищі.

Раніше повідомлялося про випуск нового дитячого журналу, який із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла поширюється у єпархії. Часопис для діток орієнтовно 6–10 років виходитиме щомісяця на 16 сторінках.

Окрім Валерії Лесюк, над виданням працюють магістр богослів’я священик Микола Лесюк та веб-дизайнер Наталія Скиба. До речі, о. Микола – випусник Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Відні (Австрія). Його дружина матінка Валерія в 2010–2015 рр. очолювала відділ організації благодійності та соціального служіння нашої єпархії.

Придбати «Небесний ліхтарик» можна, попередньо замовивши ел. поштою nebesnyi_lihtaryk@ukr.net або за номером тел. (095) 0376700, Валерія.

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі