USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Грабіжники винесли з банку у Луцьку не тільки гривні, а й долари та євро

4 Лютого 2011 13:16
Грабіжники, які обікрали відділення Приватбанку у Луцьку, вирізнялися особливою спритністю і, очевидно, до цього готувалися.
У цьому переконаний керівник банку Петро Семенюк, – повідомляє НТН.
«Я потім дивився на відео – то бар'єр 1 метр 20 сантиметрів вони перескакували, і скакали в дірочку так, ніби переступають 20-сантиметровий, – розповідає він, як зловмисники перескакували через прилавок. – Тобто підготовка йшла нормально, і люди готувалися».
У мить нападу у приміщенні було до десятка клієнтів та семеро працівників фінустанови. Касир Ірина Місько каже, що саме розмовляла телефоном, коли її увагу привернула підозріла метушня в коридорі. Жінка пригадує, що не встигла покласти слухавку, як довелося падати на підлогу.
«Заховалась під стіл, – згадує Місько. – Оглянулась, бачу – хтось стрибнув у касу. Це те, що я побачила. А далі я голову закрила руками».
Під час пограбування, стверджують свідки, невідомі не перемовилися жодним словом. Як показує камера відеоспостереження, миттєво вкинули до сумки 140 тисяч гривень, 8 тисяч американських доларів, 2 тисячі євро і зникли.
Начальник Луцького міськвідділу міліції Роман Крохмаль каже, що грабіжники були у спортивній одежі.
«В одного темно-коричнева куртка, чорні спортивні штани з полосами з боків, спортивне взуття - кросівки з білими полосами і підошвами, – інформує Крохмаль. - Другий був одягнений у синю балонову куртку з двома полосами прокольними вздовж рукавів. В темні спортивні штани без полос. Були одягнені в капюшони, на обличчі – чулки».
Правоохоронці припускають, що нинішнє пограбування на карбі зловмисників не єдине. За схожим сценарієм діяли нападники в Рівному. Там теж узяли кругленьку суму.

ОБГОВОРИТИ ТЕМУ НА ФОРУМ-СТОРІНЦІ

Читайте новини про цю подію:

У Луцьку пограбували «Приватбанк». ФОТО

Грабіжники забули зброю: подробиці нападу на банк у Луцьку

Грабіжники винесли з луцького банку 200 тисяч гривень

Грабіжники винесли з банку у Луцьку не тільки гривні, а й долари та євро

У грабіжників Приватбанку рівненський слід?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 4 Лютого 2011 14:53
"з двома полосами прокольними вздовж рукавів" - что-то новое в украинском языке. то ли продольными, то ли прикольными. Скрины сраниц сохраняю. :)
... Показати IP 4 Лютого 2011 16:20
ну написали раз- ну два .А нащо 5 раз писати про одне і те ж пеефразовуючи ?у нас що інформаційний голод-навіть форум відкрили.от нема чим занятися.
1 Показати IP 4 Лютого 2011 22:49
Це часом не ті ровні пацани, шо не п,ють та не курять?
містер ікс Показати IP 5 Лютого 2011 17:13
Цікаво як можна розмовляти телефоном??) Перевіряйте грамотність тексту, а то набір пустих слів.. І Місько не жіночка, а молода симпатична дівчина..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus