USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадськість та підприємці Волині мають можливість повпливати на регулювання тарифів та послуг ринків

20 Травня 2009 16:16
Сьогодні, 20 травня, в облдержадміністрації пройшла зустріч у рамках громадського обговорення розроблюваного проекту розпорядження голови ОДА «Про запровадження державного регулювання тарифів та послуг ринків». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Необхідність виникнення регулювання пояснюється тим, що прийнята обов’язкова постанова Кабміну, яка доручає облдержадміністраціям на період фінансово-економічної кризи запровадити державне регулювання з метою недопущення зростання тарифів та, з іншого боку, вона була прийнята у рамках антикризових заходів уряду, оскільки почастішали звернення підприємців на необґрунтоване зростання тарифів на послуги ринків, оренду торгових приміщення, – розповіла голова представництва Держкомпідприємництва на Волині Валентина Білецька.
Розробка такого розпорядження є у плані підготовки проектів регуляторних актів ОДА. Згідно з вимогами регуляторної політики, протягом місяця будуть опрацьовуватися зауваження та пропозиції, опісля цього – проект буде підписаний, заюстований, оприлюднений і тоді він набуде чинності, – додала вона.
«Протягом місяця, який ще залишився, дуже важливо, аби саме підприємницька громадськість не була осторонь цього процесу. Цей час і є саме для того, щоб врахувати позицію влади, інтереси громади і безпосередньо підприємців», – сказала пані Білецька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus