USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Як я можу давати квартири в кредит, якщо сам беру позики, – Чорнуха

19 Лютого 2011 10:07
Волинська молодь не може дозволити собі купувати власне житло, навіть у кредит.
На цьому, 18 лютого, під час засідання Регіональної тристоронньої соціально-економічної ради, наголосив голова правління ПАТ «Луцьсантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха.
«Останні два роки до нас приходять молоді люди і просять, щоб ми їм надали кредити на житло. А як я можу давати квартири в кредит, якщо сам беру позики?» – зауважив Чорнуха.
За словами будівельника, сьогодні молоді сім’ї за допомогою своїх батьків здатні купувати іпотечне житло та виплачувати в місяць по 2-3 тисячі гривень. Однак умови кредитування настільки не вигідні, що ніхто не хоче брати участь у державній програмі «Доступне житло».
«Допомогти держава може, сплативши 30%. Решту 70% люди мають заплатити самі. Але ж навіть і ці гроші молода людина немає звідки взяти», – продовжив тему Віктор Чорнуха.
Він виступив з пропозицією звернутися через Регіональну тристоронню соціально-економічну раду до прем’єр-міністра Миколи Азарова.
«Нехай держава відкриє дешеві іпотеки для молодих людей, а державні банки дадуть гроші під нормальні відсотки. Направте хоча б мільярд на кредитування. Це ж виходить з держави в державу», – запропонував голова правління ПАТ «Луцьсантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 19 Лютого 2011 12:34
Витя, закатай губу3 и скидывай цены. Хватит драть три шкуры, пора и о людях подумать.
він до VSC Показати IP 19 Лютого 2011 13:26
абсолютно правильно.Весь час розказуе що з державою не вигідно працювати, а самого не можна відігнати від держзамовлень.По трупах йде.
дідо Показати IP 19 Лютого 2011 15:13
нехай будує таке житло,яке люди зможуть купити...
Вован Показати IP 20 Лютого 2011 21:44
Хай розкаже, як через МВС продав в Колках квартири по 50 штук баксів, при мінімальних затратах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus