USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Якщо людина не може чи не хоче – вона йде» - Шиба про Зелінського і Стемковського

16 Лютого 2010 11:58
Лучани на виборах міського голови виберуть або кращого, або Богдана Шибу, але аж ніяк не гіршого – так вважає нинішній луцький мер.
 
Про це сьогодні розповів міський голова Богдан Шиба на прес-конференції.
 
Шиба додав, що міщани проголосують за того, «хто вже доріс до рівня міського голови».
 
Щодо ротацій у своїй команді, а саме звільнення заступників Святослава Зелінського 29 грудня 2008 року та Владислава Стемковського наприкінці серпня 2009-го, то мер зазначив, що «тоді так вимагало життя. Кожна людина повинна бути на своєму місці. Якщо вона не може чи не хоче того робити – вона їде на іншу роботу. Під час минулого року звільнилося декілька десятків людей».
 
Мер зазначив, що ротація має відбуватися постійно. За 3,5 роки до міської ради прийшло більше 150 людей. Шиба похвалив добру роботу новопризначеного директора департаменту соціальної політики 32-річного Петра Верзуна, зазначивши, що «людина набралася досвіду, навчилася, і показала гарну роботу».
 
Коли Богдана Шибу запитали, чи буде він міняти керівників комунальних підприємств той зазначив, що «ніякої компанії про звільнення я не оголошував і оголошувати я не буду». Проте додав, що при потребі звільнення будуть.
 
Нагадаємо, що в кінці 2009 року «ВН» за результатами опитування експертів та читачів в рамках проведення рейтингу-2009 нагородили дипломом у номінації «Грюк дверима-2009» Владислава Стемковського, який у серпні 2009 року звільнився відразу із двох посад у Луцькій міській ралі – заступника міського голови та директора департаменту житлово-комунального господарства міста. На цю ж номінацію претендував і Святослав Зелінський, який свого часу звільнився з посади заступника міського голови з питань розвитку підприємництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
так Показати IP 16 Лютого 2010 12:23
і Шибу треба долучити до вищезгаданих "керовників", а то вже дістав своєю "роботою"
goodok Показати IP 16 Лютого 2010 12:36
Розбіглись як щурі, ось і все. Така зараз система: щоб не потрапити за грати, чиновник повинен швиденько залишити посаду, іноді і місце проживання. Богдане Павловичу, чому про Савчука мовчите??? Його і громада і власні працівники визнають некомпетентним! Чи в нього якісь особливі заслуги?
Вікінг Показати IP 16 Лютого 2010 12:56
Аби словами та мед пити. Як набридла ця демагогія. Люди повинні бачити роботу, а не словесні перепалки. Щось у мене закрадається підозра, що Шиба ще побуде, бо вчора регіони сказали, що хочуть пізніше вибори мера провести. Певно закон поміняють за той час і тоді якось будуть призначати місцевих чиновників. Боюся навіть подумати, що може бути гірше, ніж нинішня влада. Але, думаю, може. При цій хоч демократія є. Тобто гавкай хоч на кожен стовп і нічого тобі не буде, але й твоє гавкання нічого не змінить.
я Показати IP 16 Лютого 2010 13:05
Шиба там насправді давно не керує.З ним не рахуються ні бізнесмени, ні місцеві політики, бо він елементарного чоловічого слова тримати не вміє, тільки й кукурікає на кожному кроці "я великий архітектор" і вірить в те, що його великий досвід просто незамінний і безцінний, насправді ці закомплексовані досвідчені "застійники" тільки шкодять розвитку України.
так Показати IP 16 Лютого 2010 13:49
зміни до закону будуть стосуватися лише депутатів, а не міських голів. Шибеняку на гіляку;) Не тратьте Богдане Павловичу сили - спускатеся на дно, а гарно будете себе вести,то і сидіти не будете;)
Валентин Показати IP 16 Лютого 2010 17:04
"Якщо вона не може чи не хоче того робити – вона їде на іншу роботу" - це він про себе? Здається він не міг, або не хтів керувати ні Зелінським, ні Стемковським, ні Луцьком в цілому?!
злата Показати IP 16 Лютого 2010 18:33
як там хочуть регіони -невідомо,а ось лучанам піар Шиби і шибеників вже осточортів,як і сам Шиба.Збирайте речі,мер,і з речами -на вихід,на вїзд з міста,щоб лучанам і дух ваш не смердів.
Goodok v dupu Показати IP 17 Лютого 2010 12:26
Goodok це таварищ Цапюк! Краще б ти пішов подалі і не псував людям повітря.
goodok Показати IP 17 Лютого 2010 12:35
Погляньте всі на коментар Goodok v dupu. Коли у НИХ не вистачає інтелекту вони просто починають "бикувати". Але чому дивуватись, так вони і своїми КОМУНАЛЬНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ управляють! Савчуку привіт! Про Цапюка - не вгадав)))ІМХО
Українець Показати IP 17 Лютого 2010 20:48
Шибу на дибу.Турійським районом не зміг,чи не захотів керувати,бо накуролесив там добряче і приїхав до Луцька.Плоди його діяльності бачать лучани кожен день.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus