USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Керівник ROSE CAFE та ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ Тетяна Мацик: «У нашій роботі без творчості неможливо»

17 Червня 2010 10:46
У бізнесі фахівцями не народжуються, ними стають. Ще донедавна для України була дивною модель розвитку компанії, коли кожен міг пройти шлях від, скажімо, офіціанта до топ-менеджера, керівника закладу. Для компанії «Гранд Персона» такий досвід - давно уже не новинка. Розвиватись, іти вперед, не зупинятись на досягнутому – девіз компанії. Бесідуємо з керівником ROSE CAFE і ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ Тетяною Мацик (на фото у центі).

- З чого для Вас почався ресторанний бізнес?
- У червні 2003 року проводився підбір офіціантів в піцерію «Фелічіта», і я вирішила спробувати попрацювати офіціантом. Ми готували «Фелічіту» до відкриття, тому командний дух я відчувала ще до початку роботи закладу. А згодом працювала в «Фелічіті», що біля кінотеатру «Промінь», взимку – у «Фелічіті Буковель» адміністратором. Компанія розвивалась, відкривались нові заклади. У березні 2006 року мене запросили на керівну посаду в ROSE CAFÉ. На сьогодні я очолюю два заклади – ROSE CAFÉ та «ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ».
- За яким принципом Ви підбирали колектив?
- Формування команди – дуже відповідальний етап в роботі закладу. Від обслуговуючого персоналу залежить настрій і атмосфера ресторану. Ми працюємо для своїх Гостей, тому сервіс у нас має бути не просто хороший, а найкращий. На роботу ми запрошуємо молодих, енергійних людей, які мають бажанням працювати та розвиватись.
Дуже серйозно підходимо до навчання персоналу – офіціант повинен знати досконало меню та стандарти обслуговування, культуру вживання напоїв і страв, їх подачу в гармонії зі стилем та духом кафе, вміти створити атмосферу, у якій Гість почуватиметься комфортно.
Всі напої та страви готуються не тільки за рецептурою, але й за допомогою творчості. Бармени та кухарі можуть запропонувати Гостю свої авторські коктейлі та страви. Головне правило – дотримуватись критеріїв і залишати місце для творчості.
- А як часто приходять на роботу в компанію нові люди?
- Компанія цінує своїх працівників і дбає про них, тому у нас немає плинності кадрів, яка стала вже звичною у ресторанному бізнесі. Багато людей працюють з дня відкриття у ROSE CAFE і «ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ».
Професіоналізм і досвід нашої команди дуже цінний. Саме він допомагає нам постійно розвиватись і вдосконалюватись. Ми разом влаштовуємо дозвілля, готуємо приємні сюрпризи на Дні народження. І, звичайно, створюємо незабутню атмосферу для наших Гостей.
- У чому особливості атмосфери Ваших закладів?
- ROSE CAFE - стильна кав’ярня у центрі міста, ідеальне місце для комфортного відпочинку від повсякденної суєти. Аромат кави, легка музика, особливе освітлення, маленькі столики, дизайн – все це налаштовує на романтичний лад. Нещодавно ми запропонували нашим Гостя оновлену літню терасу, де можна відчути не лише романтичну атмосферу ROSE CAFE, а й неповторну атмосферу нашого рідного міста.
Атмосферу «ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ» визначає його місцезнаходження у Бізнес-центрі «Гранд Персона». Це ідеальне місце для проведення зустрічей з діловими партнерами. Також, це єдине кафе в місті де переглянути свіжу пресу за чашкою ранкової кави Julius Meinl можна вже о 8.30 год.
- Як Ви заохочуєте обирати відпочинок саме у Ваших закладах?
- Я вже згадувала про відмінне обслуговування. І, звичайно, ми стараємось бути в курсі останніх тенденцій, щоб відповідати запитам Гостей та приємно дивувати. У нас діє система знижок та різноманітні акції. Так, у «ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ» це знижка на обід з 12:00 до 15:00 - 30 %, а після 17:00 запрошуємо на улюблений коктейль. Добре відомі нашим Гостям «Космополітен», «Мохіто», «Май Тай», «Куба лібре», «Маргарита», « Піна Колада»… всього за 20 гривень.

Також ми пропонуємо нашим Гостям організацію фуршетів як спосіб відсвяткувати День народження, підписання вдалої угоди чи будь-якої важливої події.
Що стосується RОSE CAFE - тут ми пропонуємо Гостям нашу гордість - каву DANESI, девіз якої: «Смак еспрессо досконалий. Завжди!!!». Проводимо різного роду акції та дегустації. Для зручності у ROSE CAFE та «ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ» є Wi-Fi зв'язок.
- А що пропонує RОSE CAFE, окрім кави?
- Окрім всіх можливих варіацій кави ми пропонуємо нашим Гостям більше п'ятдесяти видів коктейлів, широкий вибір тостів, салатів, вишукані десерти.
- Ви любите експериментувати з меню?
- Так, ми прислухаємось до побажань і смаку наших Гостей і пропонуємо найкращі кулінарні новинки. Так, у RОSE CAFE діє літнє меню – свіжа полуниця, черешня, суниця, ще смачніші коктейлі від бармена, овочеві салати та десерти.
Меню ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ на даний момент знаходиться в стадії оновлення. Гостям будуть запропоновані нові супи, салати, сандвіч меню, меню сніданків та А ЛЯ КАРТ меню.
- Які особисті якості повинен мати топ-менеджер?
- В першу чергу - це любов до своєї справи, професіоналізм, вміння приймати рішення та радитись з колективом. І мабуть найважливіше – це вміння цінувати людей та підтримувати командний дух.
Розмовляла Юлія Малєєва
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
маруся Показати IP 17 Червня 2010 12:25
а ціни, ціни які!з дітьми не підеш...
Франц Показати IP 17 Червня 2010 15:23
треба не з дітьми а з тими кому виповнилося 18 років
Зинченко Олександр Показати IP 19 Червня 2010 03:47
Молодец Мацик поздровляю,так держатьбуспехов
Yan Показати IP 19 Червня 2010 22:34
нажаль таких як Тетяна одиниці!
Менеджер з персоналу Показати IP 22 Червня 2010 10:59
Якщо пан Бровін піарить пані Тетяну, то вона того варта. Насправді в нашому місті дійсно дуже мало молодих керівників, які працюють самовіддано, з бажанням досягти професійних результатів,приймаючих самостійні рішення. Статистика підтверджує, що в Україні хочуть працювати тільки 26 відсотків населення, на жаль.
Олексій Показати IP 22 Червня 2010 12:35
В роуз кафе найкраща кава в місті!
Сергій Показати IP 5 Серпня 2010 22:46
Привітний, ненав'язливий персонал, враження від кафе-суцільний позитив. Успіхів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus