USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук роздав нагороди волинським журналістам. ФОТО

20 Серпня 2011 14:13
У Волинській облдержадміністрації нагородили переможців першого етапу журналістського конкурсу «Любіть Україну» – журналістам вручили грошові премії, дипломи та квіти.

Переможців конкурсу 20 серпня вітав голова ОДА Борис Клімчук. Перш ніж розпочати нагородження, волинський губернатор привітав медійників з 20-ю річницею Дня Незалежності України та запевнив, що високо цінує працю журналістів.

«Дякую вам за роботу. Я розумію її складність… Я сприймаю вас, як рівних. А часом, як вищих навіть», – висловився він.

Він також запевнив, що на результати конкурсу жодним чином не впливав.

«Клянусь вам, тільки коли підписував папери, то дізнався імена домінантів. Мене там немає», – запевнив голова ОДА.






Так, першу премію конкурсу у номінації «Обласні газети» отримали редакції обласної незалежної суспільно-політичної газети «Волинь-нова» та громадсько-політичного тижневика «Волинська газета».

Клімчук нагородив їх дипломами та грошовими преміями. Другу премію присуджено редакції газети «Віче-інформ». Заохочувальні грошові премії вручили газетам «Відомості. UA» та «Сім’я і дім».

У номінації «Телерадіоорганізації» переможцем визнано редакції аналітичних і публіцистичних програм ТВО телебачення і Волинського радіо ВОДТРК.

У номінації «Міські, міськрайонні, районні видання» першу премію присудили луцькій районній газеті «Слава праці» та ківерцівській районній газеті «Вільним шляхом».

Переможцями другої премії визнали редакцію ковельської міськрайонної газети «Вісті Ковельщини». Третя премія дісталась редакціям іваничівської районної газети «Колос», любешівської районної газети «Нове життя» та маневицької районної газети «Нова доба».

Заохочувальними преміями у цій номінації нагородили редакції нововолинської міської газети «Наше місто», рожищенської районної газети «Наш край»та камінь-каширської районної громадсько-політичної газети «Полісся».










Довідково:

Журналістський конкурс «Любіть Україну» заснований головним управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Волинської облдержадміністрації з метою посилення ролі засобів масової інформації в державотворчих процесах, консолідації громадян на розбудову незалежної української держави та узагальнення кращого досвіду патріотичного виховання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
newsmaker Показати IP 20 Серпня 2011 15:29
Знайомі всі обличчя! Все "зубри" Волинської журналістики ... А де нові обличчя? Де молодь? Нагороджували тих - хто "гарантував" своє перо і мікрофон? Дуже шкода! : (
DS Показати IP 20 Серпня 2011 15:33
Влада підкормила журналістів, щоб приручити
Viktor van de Cler Показати IP 20 Серпня 2011 15:53
Молоді журналісти є і я щиро вірю, що вони не будуть при першій нагоді бігти до влади по грамоту... ані до цієї влади ані до наступної. Якщо хочете журналіст завжди повинен бути до влади в опозиції - тоді він не буде закривати очі на те, що якийсь там голова ОДА не за цільовим призначенням використовує 5 га землі... Більше того вони будуть досліджувати звідкіля у нього та земля... Тоді журналісти будуть піднімати питання чому голова ОДА і його заступники їздять на лексусах, а область є дотаційною?! Зрештою, чи бачили ви щоб президент США або прем*єр-міністр Британії нагороджував грошовими преміями журналістів... Хай живе свобода слова..
Журналіст (не молодий), оптиміст Показати IP 20 Серпня 2011 17:05
Може тигриця годувати своїм молоком козу чи антилопу? Абсурд, скажете ви. І це так. В світі ніде немає такого, щоб журналіст брав подарунки з рук влади. І немає такого стовпотворіння типу "день журналіста", де чиновники за кулісами сцени Палацу культури стоять в чергу до нагородження писак - від прокурора і голови ОДА до начальника митниці і начальника міліції. Очевидно тому, що в світі також немає державної преси. Яким чином журналіст "Президентського вісника", чи "Урядового курєра", чи "Голосу України" може бути в опозиції до влади? Чи, скажімо, "районки" в Локачах чи Старій Вижві, де тираж ледве сягає 1000-1500 примірників? Такі газети справді живуть за рахунок "крихт з барського столу". А владі вигідно тримати таку "пресу" на ланцюжку в себе під столом, як в "Дамі з собачкой" Чехова. А щодо молодих журналістів, то я вірю в них - вони є і будуть, а нова генерація, як я бачу, може трохи гірше написати, ніж якийсь "зубр", зате не стане догоджати владі. Вони обовязково відбудуться, якщо будуть працювати над собою. А працювати їх примусить саме життя, ринок, умови праці - журналістика міцно входить в ринок і якщо в спину відчувається дихання міцнішого, то слабачку не залишиться що робити. Слабенькі йдуть так званими прес-секретарями до багатого бізнесу і роблять вигляд, що вони щось пишуть. В Луцьк у багато таких прикладів. Свобода слова - це демократія, і навпаки. Не буде свободи слова, залишаться порожні слова про демократію. Я вірю в вас, молоді журналісти!!!!!! За вами майбутнє!!!!!
Читач Показати IP 20 Серпня 2011 18:11
На фото зверху два особливих "зубри" - Савчак і "ведучий" з "Аверса" з фарбованими вусами.
Свідомий громадянин Показати IP 20 Серпня 2011 19:32
Газета "Слава праці" - справжнє "фуфло", а її редактор при кожній владі міняв свою шапку. Ірині Репетусі треба навчитися грамотноті.
Марта Показати IP 20 Серпня 2011 22:47
Вже як зачепили цю тему... Якось під час тренінгу для журналістів у Луцьку один з аксакалів запитав у колег зі США, якими пільгами вони користуються? Американець довго не доганяв, про що йдеться. А потім відповів: у мене пристойні гонорари, за них і живу...
Знайка Показати IP 21 Серпня 2011 10:16
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ, ЩО НАГОРОДИЛИ ТИХ, ХТО БІЛЬШЕ ВИСЛУЖУЄТЬСЯ! а МОЛОДІ, СПРАВДІ, НЕМАЄ, ХОЧА САМЕ МОЛОДІ ЖУРНАЛІСТИ НЕСУТЬ В МАСИ НОВИЙ ПОГЛЯД НА УКРАЇНУ, БЕЗ ПЕРЕЖИТКІВ РАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ...
забужан Показати IP 21 Серпня 2011 10:57
Свобода слова - це коли журналіст НЕ прийде отримувати гроші в ОДА
Ваня Показати IP 21 Серпня 2011 14:59
Ого як я підтримую Журналіста "Слава праці" справжнє фуфло тираж 500 пр. і може чуть більше,газетка яка гне спинку перед владою, під керівництовм редактора. А ще кадри всі свої розставляє, або чиновники вкажуть. А особливо відповідальний секретар ,колишній фотограф, чаркують разом і чого б друга не зробити відповідальним секретарем, посада, бабки, а головне пенсія державного службовця, він же передпенсійного віку. А де освіта, а ніякої,фотограф і зразу журналіст.А чого б не гнути спинку перед райдержадміністрацією, пристойна ж зарплата у них 4 тисячі і пенсія така ж буде є за що.А гета сміхота одна плювати на неї хочеться. Взагалі кому потрібні ці районки диву даєшся.Минулися комуністичні часи, писати про передових доярок з колгоспів, нема вже колгоспів, а тепер про що пишуть, а драпають з інших видань чужь всяку і владу хвалять. Абсурд.Ну дають гроші і сидять тихенько , а цю газетку добровільно примусово заставляють виписувати по селах,бо який дурак її випише.
Задніпровець (правобережний). Показати IP 21 Серпня 2011 15:14
Українська влада свідомо робить журналістів жебраками, аби вони їй служили. На Волині зарплата вищеназваних "районок" ледве дотягує до 1000- 1200 гривень. Офіціантка в барі має вдвічі більше і має пять разів по-стільки ж "чайових". Колись редактор (нині - пенсіонер) приїхав до Луцька до Грицюка на прес-конференцію з зімятим зошитом за халявою і недописком олівця. Бідота. Щодо редактора "Слави праці", то цей продажний галичан продається за нюх тютюну. Серед журналістів це людина найнижчої регламентації. Журналюги, будьте горді, не гніть голову і не ховайте між ноги хвіст в присутності влади, не скачіть біля їхніх засцяних штанів з фотоапаратом! Пишіть правду і вам "воздастся".
Ваня Показати IP 21 Серпня 2011 15:34
Ви погано усвідомлені- це рядові мають таку зарплату, а редактори і зав. відділами мають пристойну зарплату я це знаю точно,бо в цій сфері працюю
Колгоспник з Підгаєць Показати IP 21 Серпня 2011 16:44
Із "Слави праці" хвала "Зозулечці". Грамотна журналістка, правильно кує і це лисий х*й її не нагне. Тримайся, Світланко!
Lena Показати IP 22 Серпня 2011 08:59
Ваня!!!! сам ти фуфло....
м Показати IP 28 Серпня 2011 18:43
микулий раз цю номінацію вручали за висвітлення роботи влади. гідна людина мабуть ніколи не зможе читати місцеву пресу, бо ти знаєш хто за нею стоїть. ганебно довести Волинь з 4 владою до нинішнього маразму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus