USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комуністи на концерт до Дня Перемоги заповнили зал луцької «Просвіти» на чверть. ФОТО

7 Травня 2009 16:54
У Луцьку відбулися урочисте засідання та святковий концерт Волинського  відділення Союзу офіцерів України, приурочені до Дня Перемоги. Щоправда, зал Народного дому «Просвіта» був заповнений на чверть. Про це 7 травня інформує репортер «Волинських новин».
Перед початком дійства у залі лунали пісні часів війни, а сам захід розпочався із внесення сивочолими офіцерами стягу. Опісля цього другий секретар Луцького міськкому Комуністичної партії України Михайло Казак прочитав присутнім звернення очільника українських комуністів Петра Симоненка. Зокрема він вітав ветеранів із перемогою над «коричневим кошмаром».
Проте у його зверненні до колишніх вояків лунали й фрази про воїнів, яких «підло вбили бандерівською кулею», й про те, що «наслідникам зрадників-поліцаїв не вдасться відібрати у ветеранів перемогу».
Додамо, що акцію організували Волинське  відділення Союзу офіцерів України та волинський осередок комуністичної партії. Зауважимо, що стяг, котрий майорів на сцені поруч із жовто-блакитним стягом, був із зображенням Леніна.
Промову про подвиг ветеранів продовжив очільник Волинського відділення Союзу офіцерів Валерій Журавльов. Він розповів присутнім про страшну війну і бої, що точилися 1 тисячу 118 днів і ночей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus