USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коштів для Волині виділятимуть за алгоритмом, який використовували під час ліквідації наслідків повені у західних областях України?

12 Червня 2009 20:52
Прем\'єр-міністр України Юлія Тимошенко каже, що держава відшкодує збитки людям, які постраждали внаслідок негоди на Волині. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відвідала селище Любешів Волинської області, що постраждало від негоди. Під час огляду об’єктів, зруйнованих сильними зливами, Юлія Тимошенко повідомила, що держава профінансує відновлення пошкоджених будинків.
Як інформує сайт уряду, виділення коштів відбуватиметься за алгоритмом, який був використаний торік влітку під час ліквідації наслідків повені у західних областях України. Усі пошкоджені будинки буде розділено на три категорії: зруйновані, частково зруйновані та пошкоджені. Об’єкти соціальної та комунальної інфраструктури будуть відбудовані коштом держави.
Люди, що постраждали внаслідок негоди, також отримають державну допомогу. За словами Юлії Тимошенко, ця адресна допомога буде надаватися за новим принципом: видачу коштів контролюватиме Міністерство праці та соціальної політики, а не обласні державні адміністрації.
«Місцева влада має оперативно скласти списки людей, які постраждали від негоди та потребують допомоги», – зазначила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. За її словами, усі рішення, необхідні для ліквідації наслідків стихії, Уряд ухвалить у суботу на позачерговому засіданні.
Довідково:
Приблизно о 20.50 Юлія Тимошенко в’їхала в Луцьк, де має відбутися засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 22:07
І красти за тим самим алгоритмом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus