USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кожна третя гривня заявленого до відшкодування ПДВ на Волині – фіктивна, – головний податківець області

29 Квітня 2009 13:01
На Волині зменшуються надходження податків. Таку ситуацію констатував голова Державної податкової адміністрації у Волинській області Віталій Пекарчук під час колегії Волинської обласної державної адміністрації 29 квітня, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Пекарчука, на Волині значно зменшилися надходження від податку на прибуток, податку на додану вартість, а також з акцизного збору. Пан Пекарчук розповів, що до бюджету у першому кварталі не надійшло 3,5 мільйонів гривень ПДВ. За цей же період податківці відшкодували понад 100 мільйонів гривень ПДВ. Найбільше коштів отримали ВАТ «ЛуАЗ», ВАТ «СКФ Україна», ТОВ «Гербор-Холдинг» та інші.
Віталій Пекарчук відзначив – якщо раніше кожна п’ята гривня заявлена до відшкодування ПДВ була фіктивна, то тепер – кожна третя гривня. Головний податківець області також розповів, що його підлеглі за перші місяці 2009-го виявили 700 випадків видачі заробітної плати «у конвертах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus