USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КРУ виявило у відомстві Кривицького порушень на більш ніж 3,5 мільйона гривень

20 Жовтня 2009 12:24
Головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації допустило порушень на більш ніж 3,5 мільйона гривень. Це встановили під час позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності управління - інформують 20 жовтня «Волинські новини».
Зокрема, перевірка встановила, що управління допустило фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 145,3 тисяч гривень. Це ж управління допустило порушення в частині дотримання вимог законодавства при проведенні закупівлі робіт за державні кошти на суму 3 мільйони 502,9 тисячі гривень.
Встановлено, що були здійснені незаконні видатки на очистку Ковельського водосховища від мулового осаду. Як зазначає сайт Волинської обласної ради, була завищена вартість виконаних культуртехнічних робіт на об’єкті «Очистка Ковельського водосховища від мулового осаду (реконструкція ложа водосховища)» на суму 74,2 тисячі  гривень. Це встановлено підчас ревізії використання коштів державного бюджету місцевим бюджетам на виконання заходів з ліквідації наслідків підтоплення територій у містах і селищах України.
 
Окрім того, були завищенні обсяги та вартість виконаних робіт на об’єкті «Будівництво центральної районної лікарні з поліклінікою в м. Любомль» - на суму 68,1 тисячі гривень. Це встановила ревізія використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, виділених на соціально-економічний розвитокВідповідно на суму завищення вартості виконаних робіт управлінням зайво отримано коштів за проведений технічних нагляд в сумі 3,0 тис. грн. по вищезгаданих об’єктах.
 
Головним управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА також допущено Це ж управління допустило порушення в частині дотримання вимог законодавства при проведенні закупівлі робіт за державні кошти на суму 3 мільйони 502,9 тисячі гривень.
 
КРУ у Волинській області направило управлінню вимогу про усунення виявлених порушень.
 
Матеріали ревізії передані в управління СБУ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2009 12:50
Вор должен сидеть в тюрьме.
Бувалий Показати IP 20 Жовтня 2009 13:51
Антоха як справжнє г.... не потоне і цього разу.Відмажеться і піде балотуватися на мера Луцька,а ми,наступимо на ті самі граблі знову.
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2009 13:57
А потенційних кандидатів слід знешкодити завчасно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus